luni, februarie 6, 2023

Misterioasa DISPARIȚIE a contabilului Primăriei Șiștarovăț

 

Din dimineața de 11 septembrie, de când Curtea de Conturi a început controlul la Primăria Comunei Șiștarovăț, contabilul instituției este, pur și simplu, de negăsit.

Dănuț Blăgulescu (51 de ani, necăsătorit) este angajatul primăriei comunei din județul Arad cu cei mai puțini locuitori (350) de peste 15 ani, iar primarul Marinel Jurjescu spune că „nu am avut probleme cu el și am colaborat bine până la dispariția lui”. Controlul Curții de Conturi este unul de rutină, desfășurându-se o dată la 3 ani, și nimeni nu poate să afirme dacă s-au găsit sau nu nereguli în gestiunea primăriei – cel puțin până la această dată. Contabilul, se pare, a dispărut cu o jumătate de oră înaintea descinderii inspectorilor.

IPJ Arad a înregistrat abia după o săptămână, oficial, reclamația privind dispariția contabilului, iar marți, 18 septembrie, a dat publicității următorul COMUNICAT DE PRESĂ:

„La data de 11 septembrie a.c., a dispărut de pe raza localității Șistarovăț BLAGUESCU DĂNUT, de 51 de ani.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70m, 65 de k., păr blond, ochi albaștri.

La data dispariției bărbatul purta pantaloni de culoare închisă, tricou culoare gri cu dungi galbene iar în picioare avea pantof inegri.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news