Mișu Moacă lovește din nou și se întoarce… la pușcărie. A fost prins aseară în București – și vezi ce galerie de proaste și-a tras pe Facebook de la ultima „înfățișare”

 

Notoriul escroc sentimental Mişu Moacă a fost reţinut aseară de poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. „Un bărbat de 53 de ani din Arad a fost reţinut marți, de poliţiştii din Capitală, după ce ar fi înşelat cu bani mai multe femei, pe care le-ar fi cunoscut prin intermediul unui site de matrimoniale, acesta nefiind la prima faptă de acest fel”, anunţă Poliţia Capitalei. „Azi, 14 iunie, în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 53 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune.  Din datele existente până în prezent, reiese faptul că acesta, prin intermediul unui site de anunţuri matrimoniale, stabilea diverse întâlniri cu femei, pentru a se cunoaşte şi eventual a începe o relație. În urma discuţiilor, le determina pe persoanele vătămate să aducă la întâlnire diverse sume de bani, bani pe care, sub un pretext sau altul, îi lua din posesia acestora, după care pleca” – este comunicatul oficial al Poliției Capitalei.
Astăzi judecătorul de drepturi și libertăți a eliberat pe numele lui Mihai Moacă un mandat de arestare pentru 29 de zile

Poliţişti l-au reţinut pe arădean în urma unui flagrant în care a fost implicată o femeie care i-ar fi dat 500 de euro. Prejudiciul a fost recuperat şi  înapoiat părţii vătămate.

Nu a arătat că are foarte multă imaginație, dar pentru „un anumit gen de femei”… e destul

Asemănător cu foarte multe alte dăți, Mișu Moacă opera de pe un cont fake… acum și pe Facebook. „Mihai Bratu”  se „numea” de această dată,„era” nici mai mult nici mai puțin decât acționar la SEPHORA, „locuia” în Frankfurt, a „studiat” la Institutul Carol Davilla Bucuresti. Cerșetor profesionist de empatie și, ulterior, de bani, „Mihai Bratu” se dădea… văduv… iar cu un click aici poți admira cam câte sute de proaste și-a adunat la „prieteni” – oricare dintre ele, dacă nu potențiale victime, cu siguranță, potențiale partenere de „combinații”.

Fotografia este preluată de pe site-ul vestic.ro și a fost efectuată de subsemnatul cu prilejul arestării lui Mișu Moacă din martie, 2010. Video-ul cu flagrantul de acum este preluat de pe contul de youtube al aradon.ro,

Facebook Comments Box

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy