marți, august 16, 2022

Moartea absurdă a lui FLORIN Alexandroni, „omul cu pliantele la MONALISA” – o culpă care pune o pată urâtă pe respectatul brand DEDEMAN [FOTO / VIDEO]

 

„Vestea morții neașteptate ne-a îndurerat. Nu există cuvinte care să ne poată alina durerea. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Doamne, odihnește-l în pace!” – este mesajul care i-a uluit sâmbătă seară, pe prietenii și apropiații tânărului  Florin Alexandroni, îndată ce a fost postat pe facebook.

O copilărie nefericită, o tinerețe „din milă” și un destin tragic

Florin Ioan Alexandroni, porecit „Capră”, avea 33 de ani… dintre care, ultimii 20, petrecuți „pe drumuri”. „Florin era prieten de mic copil cu mine. A trăit in Italia vreme de 5 ani… l-a ținut un prieten de-al lui, pe omenie. Familia sa l-a părăsit când avea 13 ani… l-a crescut o bunică. După ce a venit din Italia a mai stat la Călan, în județul Hunedoara, unde s-a născut, timp de 2 ani. M-a sunat într-o zi să îl țin la mine, că nu avea cine să aibă grijă de el. A venit în Arad în 2015. L-am ținut la mine acasă… avea grijă de grădină, ne mai ajuta la gospodărie și îi dădeam să împartă pliante pentru Clubul Monalisa” – ne povestește chiar cel care a avut grijă de el în ultimii ani.

Circumstanțele morții prin electrocutare susținute de martorii oculari, de filmări și fotografii, inculpă clar șoferul de la Dedeman și pe șefii acestuia.

„Joi, 18 mai, eram la casă, cu încă 2 prieteni, înainte să vină mașina de la Dedeman cu țigle pentru lucrarea de înlocuire a acoperișului casei din comuna Vladimirescu. Pe Florin l-a chemat o vecină,  cu a cărui nepot era prieten, să-i taie iarba. În momentul în care și-a terminat treaba, a venit mașina de la Dedeman cu țigle. Important: șoferul a venit singur la descărcat, și l-a rugat pe Florin să îl ajute să bage furca de la macara sub palet, ca să o fixeze. Șoferul s-a urcat pe macara, nu a fost atent când a parcat camionul sub firele de înaltă tensiune! A ridicat macaraua exact când Florin ținea de furcă și, în acel moment, a atins firele de înaltă tensiune și l-a electrocutat pe Florin. Unul din prieteni lui a sărit repede și i-a făcut masaj de resuscitare, să își revină, iar altul a sunat la 112. De la Arad au venit două mașini, iar personalul l-a resuscitat și au reușit, într-o primă fază, să-l stabilizeze. L-au dus la spital, dar pe mașină a murit” – este declarația proprietarului casei pentru care lucra tânărul.

„Vina aparține șoferului și firmei, care a trimis șoferul singur. E clar că trebuia să mai fie cineva cu, el ca să îl ajute să descarce” – este concluzia martorilor sub a căror priviri s-a pretrecut cea mai mare parte din nereficitul accident.

Florin va fi înmormântat mâine, de la ora 14, la „Cimitirul nou” din Călan, de la capela în care i-a fost depus trupul neînsuflețit.

Poliția a deschis o anchetă in rem

„Poliţia Arad a deschis dosar de cercetare pentru ucidere din culpă, se fac cercetări in rem, pentru moment nu este cercetată o persoană a anume, ci fapta comisă”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţe Judeţean Arad, Lorena Radu.

Ultimele Știri

Related news

4 COMENTARII

  1. Si la mine a venit tot singur soferul sa descarce paletii de pavaj. Puteam pati aceeasi chestie cand m-a pus sa ghidez furca. Sunt curios ce fac cand sunt doar femei la destinatar, le roaga pe ele sa urce in remorca si sa traga de furca aia imensa?

  2. Atunci cand astepti sa -ti livreze marfa la domiciliu , te instiinteaza de la ghiseul de info : „sa fie cineva la descarcat ca soferul vine singur „… Am cumparat de destule ori si de fiecare data ne-au spus la fel .

Comentariile sunt închise.