Acasă ȘTIRI Moș Crăciun își ia înapoi bradul din fața primăriei și concediază spiridușii...

Moș Crăciun își ia înapoi bradul din fața primăriei și concediază spiridușii care l-au împodobit

8

 

Considerat de către criticii de specialitate, dar și de amatori ca fiind „cel mai urât pom de Crăciun, cel puțin din România”, marți, 8 decembrie, la ora 12, bradul de pe platoul din fața primăriei a fost despodobit pentru a fi înlocuit cu unul mai falnic și mai frumos.

Cum va arăta următorul încă nu știm, noi fiind în trecere doar la operațiunea de despodobire.

Astfel, în acest an, Aradul a dat folclorului (cel puțin local) colindul-pamflet „Despodobește, Bibi, bradul!” și, dacă-l mai lasă cei de la AUR (consacrați pentru „lupta lor” împotriva tăierii pădurilor) o să aibă și-un colind cu final fericit „Re-mpodobește, Bibi, bradul!”.

***

Comentariul zilei la acest articol al unui arădean pe rețelele sociale: „ Aștept să-l refacă de vreo trei ori ca și podul Decebal ”.

***

[ACTUALIZARE] (ora 14.25):

La câteva ore de la publicarea „în cascadă” (la modul serios sau la mișto) în presa arădeană a știrii despre despodobirea bradului din fața primăriei, primarul Aradului, Călin Bibarț, a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj:

„Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața primăriei, precum și desfacerea și înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare! Din respect #pentruARAD!” 

Articol asociat:

Nu mai plânge, Bibi… plânsul e de formă. Nu îți moare BRADUL: bradul se transformă!

8 COMENTARII

 1. Acum sa fim serioși … !!! Parca era un fel de Ficus nu brad de Crăciun !

 2. A făcut cineva licitație pentru scorbura aia? Trebuie să fii trecut prin USR să aduci un astfel de pom LGBT în fața primăriei Arad

 3. La spitalul matern, unde e și o secție pentru covid, pacienții, medicii și asistentele stau la 14 grade, nemernicilor! Bine că avem brazi, luminițe și normal, podul de la ștrand din beton, care e ca nuca-n perete! Cădirile istorice se prăbușesc pe noi, dar voi asfaltați rapid înainte de alegeri….mi-e silă….Mizerabililor!
  Iar voi, ziariști aserviți puterii, mai scrieți despre spitale și școli!
  PS Sunt curios dacă-mi apare comentariul….

  • Buzenene, dacă-ți reduceai turația – sau măcar te opreai – înainte de ultimele două fraze, ar fi fost ok… Se vede că ai nimerit pentru prima oară pe site-ul ăsta, de ne faci „ziariști aserviți puterii”! Dacă dai o căutare la „spitalul judetean arad” o să realizezi că tu nici n-ai vorbit / înjurat cu prietenii la o bere sau singur cat am scris noi despre mizeria aia (ia vezi aici https://criticarad.ro/?s=spitalul+judetean+arad)… nici să citești nu poți tu cât putem noi scrie (avem și două procese pe rol cu ei… da asta nu-i treaba ta, bănuiesc)…
   P.S. și io: sunt curios dacă citești link cu link… discutăm după aia despre grade și școli – deocamdată apari doar un fel de „prost informat care știe să înjure în scris”.

 4. La fel a „dispus” la un proiect de refacere a mozaicului spart acum un an. Cred ca „proiectul”era sa nu-l sparga mai rau anul acesta.:)))

Comentariile sunt închise.

Exit mobile version