joi, septembrie 29, 2022

N-a fost să fie nici la Timișoara!… UTA a înscris un gol de generic, dar punctele au rămas pe Bega

 

ASU Poli – UTA 2 – 1 (1 – 1)

Cele două echipe au arătat un fotbal de bună calitate încă din debutul meciului indiferent de pozițiile lor din clasament, confruntarea UTA – Poli fiind mereu una specială.

Început „brazilian” de meci: ambele echipe au înscris în primele 10 minute de joc. În sezonul trecut, UTA s-a impus pe acest teren la scor 3 – 0, iar timișorenii au remizat la arad 1 – 1 după ce au conus mai mult de 70 de minute. Am consemnat debutul lui Rafael Iuga la UTA, Stahl accidentat, iar Buleică și Ciucă nu sunt în lotul deplasat la Timișoara. După cele două goluri, echipele au jucat mai prudent. Finalizările pe poartă au lipsit. Gazdele au accelerat puțin reitmul pe finalul primei reprize, Polgar a greșit o minge, dar Scutaru a blocat un contraatac în minutul 41. La pauză, altercație între suporteri. Minutul 49: Curtuiuș este faultat de Mera, au  urmat  îmbrânceli și cei doi au văzut cartonașul roșu. UTA a jucat riscant din minutul 73, antrenorul Cristi Todea făcând schimbări cu caracter ofensiv. Minutul 87, portarul gazdelor intervinde decisiv la  șutul lui Tănase de la 25 de metri. Strătilă și Hlistei au mai fost în situații bune dar nu au finalizat. Grahovac a fost aproape de centrul terenului în ultimul minut.  Urmează meciul de acasă cu Miroslava și meciul de cupă de la Afumați. UTA rămâne pe loc retrogradabil, un sezon complicat pentru arădeni după 12 runde. Poli a urcat pe locul șase în clasament.
Așa s-a marcat:
Minutul 2, Nemarcat în centrul careului, la prima fază de atac a gazdelor, Predescu a reluat cu un șut din foarfecă la colțul lung lângă bară o centrare a lui Motreanu: 1 – 0
Minutul 9,  fundașul stânga, Asani trage tare la bară: 1 – 1.
Minutul 62, lovitură liberă executată de Predescu, Dănuț Bilia, 2 – 1.
Poli:  Bozoancă – Motreanu, Mera, Bilia, Taub – Poparadu, Krausz – Predescu, Ignea, Sorescu – Bădăuță. Au mai evoluat: Coadă, Staicu, Plămadă. Antrenor: Bogdan Andone.
UTA: Grahovac – Adili, Iuga, Scutaru, Asani – Prună, Polgar, Jorza,  Hlistei – Curtuiuș, Florea. Au mai evoluat Strătilă, Tănase, Paul Păcurar. Antrenor: Cristian Todea.
Arbitri: Valentin Iliyeș, Valentin Dumitru (Ploiești), Adrian Vorniciu (Iași). Observatori: V. Lolea (Reșița), D. Monea (Aiud).

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Imi e lehamite deja….inteleg toate problemele clubului si il voi sustine pana in panzele albe, dar deja mi se apleaca de criza asta fotbalistica la UTA.

Comentariile sunt închise.