Front 8 POLITICE

N-ai știut că ai AUR?… Atunci asta meriți: o ANARHIE COPARTICIPATIVĂ!

 

Mă stupefiază câți oameni (aparent informați) sunt stupefiați de scorul la „parlamentare” obținut de construcția politico-interlopă Soviet Style „AUR”!

O turmă de căprioare înlemnite de spaimă la apariția haitei de lupi, într-o noapte de decembrie, după ce și-au băut lăpticul în poiana lor și se pregăteau pentru cel puțin 20% somn liniștit în următorii 4 ani: adică i-a luat prin surprindere un FAPT NATURAL-BANAL… din seria „toamna plouă”, „când plouă, trăsnește”, „politica-i curvă”.

Postează o persoană foarte citită, o profesoară-prietenă pe facebook confesiunea „N-am știut că, iată, cuplul Gheorghe Funar +Vadim Tudor a avut copii. Partidul AUR, Alianța pentru Unirea cu Rusia. Rău ne-a bătut Dumnezeu.”

Îi răspund ...n-ai urmărit… de aici surprinderea. E o „indiană” tipică… impecabil aplicată: cinică și eficientă… Made in Russia. E o revelație pentru tine că rușii-s cei mai buni la șah?!… (mai ales că aici au  jucat cu adversari proști rău!)

Lasă o scriitoare, jurnalistă din București, umblată prin toată lumea un „De ce nu am auzit de AUR până în seara alegerilor? Nu doar eu, care să zicem că aș avea o oarecare scuză, ci aproape nimeni din bula mea?”

Așa-i când nu ieși din bula ta… că-i cald în Zanzibar… când habar n-ai ce se întâmplă pe stradă și „nu te interesează povești de astea”… când „nu ești tu cu bagabonțeala”… când nici măcar nu intri pe scrierile „dușmanului”… când refuzi să te bați cu cei pricepuți la bătaie sau măcar să te împrietenești cu câțiva… când nici măcar nu vrei să citești „cum e înăuntrul-înăuntrului”… când ți se dă pe tavă întregul parcurs al partidei… al partidului… al patriei tale, crezi că-i doar „o altă teorie a conspirației”. Naivo!

Cumva ți-o meriți – societate aflată într-un etern divorț și certată inclusiv cu proprii amanți care ești! O anarhie coparticipativă te așteaptă dacă nu-ți trece ceva strălucit prin minte… dar cum ție nu ți-a trecut niciodată ceva strălucitor prin minte în ultimii 75 de ani, cine-i atâta de „căprioară” încât să creadă într-o mutare inteligentă din partea ta?

 

Lucian Valeriu, 7 decembrie 2020 10:42

https://centaur.ag/wps/antibiotics/