NEOFICIAL

Neoficial, dar LOGIC: Nemții de la RER ECOLOGIC vor salubriza Aradul

 

Neoficial deocamdată, procedurile de licitație pentru desemnarea operatorului care va presta serviciul de salubrizare în Arad s-au finalizat, iar acesta va fi  RER ECOLOGIC, un gigant al salubrizării care a mai prins contracte în orașe precum București, Cluj, Oradea, Buzău și Galați. Știrea nu a fost încă dată publicității, dar printr-un anunț plasat pe Bestjobs  societatea de salubrizare caută deja personal în municipiul Arad, oferind un salariu aproximativ brut/ lună de 2000 euro pentru un șef de punct de lucru.

Se caută: Șef punct de lucru, controlori calitate, conducători autospecială categoria C+E și lucrători pentru salubrizare.

RER este patronată de familia germană Remmert (tată și fiu), dar supervizată politic de persoane-cheie din fostul PDL, printre care deputatul Cezar Preda.

Preda a fost director în RER, coordonând filialele din Buzău, Galați și Tulcea. Mai mult decât atât, Preda a declarat, în 2007, unui cotidian central că a coordonat toate afacerile RER din țară și a pus pe picioare întreaga afacere.

Conform descrierii de pe portalul Regielive , „Societatea comerciala RER Ecologic Service S.R.L. este o societate comercialǎ cu rǎspundere limitatǎ cu capital integral german, având sediul social în Brǎila, bulevardul Dorobanţilor, numǎrul 72, blocul B 28, scara 1, parter, şi a fost înfiinţatǎ în anul 1994, cu codul unic de înregistrare 6674435, prin transformarea vechii Regii de Salubritate Urbanǎ ce avea ca acţionari Consiliul Local al municipiului Brǎila şi întreprinderea germanǎ RWE – Entsorgung AG. În momentul actual, compania RER Ecologic S.R.L. face parte din grupul de firme RER România, care presteazǎ servicii de salubrizare în urmǎtoarele oraşe ale ţǎrii: Bucureşti (cu numele REBU), Timişoara, Buzǎu, Oradea, Galaţi, Brǎila, Tulcea şi Deva.”

 

 

Sasha Romanov, 12 iunie 2017 9:24

RER2RER1RER