NEWS ALERT, mânca-ț-aș: Belmondo și-a luat PISTOL… și fii atent cum se plimbă noaptea pe străzile Parisului un „interlop de garaj” din Checheci, amenințând că-și împușcă dușmanii pe ritmuri de manele!

Dacă la Paris, până ieri-alaltăieri, eram reprezentați de români precum Brâncuși, Enescu, Eugen Ionescu, Eliade sau Cioran… iaca, în An Centenar am ajuns să-l trimitem în „Orașul  Luminilor” pe întunecatul Belmondo – un cocalar prost din Arad care se plimbă prin Paris ascultând manele în timp ce amenință lumea c-o împușcă în general, și pe dușmanii lui, în particular.
Trebuie să recunoaștem că la o asemenea involuție nu se așteptau nici măcar adepții teoriei „ne ducem dracului în cap”!

Istoria percepției publice asupra „fenomenului Belmondo” începe odată cu „Operațiunea Împăratul”

– iar cei cu memorie în domeniul socio-juridic interlop local își amintesc cum, în ianuarie 2009, soarta, naiba sau ambele l-au adus pe  Belmondo împreună cu ta-su adoptiv Uțu Rohozneanu și cu încă o grămadă de derbedei periculoși la „bătălia pentru supremație de pe strada Roșiori”, eveniment rămas în istoria străzilor din Arad ca „Marea Prăduială” – toți participanții la bătaia aia de sfârșit de ianuarie și de „generație” ajungând după gratii – și cei care au dat, și cei care au luat… nu-i mai enumerăm acum… unii dintre ei ispășind și pe moment… dar pe moment interesându-ne exclusiv Belmondo.

Fie vorba-ntre noi, Belmondo n-avea ce căuta în nicio știre serioasă

Din niciun film fiind, autoporeclitul „Tigru boschetar” n-a dat și n-a luat vreun pumn vreodată din simplul fapt dual că 1. habar n-are să se bată și 2. nimeni nu vrea să aibă un contact cu Belmondo, nici măcar în calitate de „ăla care l-a bătut pe Belmondo”: te umpli de căcat cu o asemenea „faimă”… inclusiv la propriu, la cum pute.

Doar că Belmondo al nostru s-a făcut remarcat prin idioțenia sa încă de la primele contacte cu „spațiul public”, aparițiile sale la Tribunal provocând ilaritate, uluială și un contagios dezgust peste tot unde erau pomenite, ținând prima pagină a știrilor monden-penale cu perle precum „Cum poate procurorul ăla (Dan Ilarie) să ne țină pe noi, greii Aradului, închiși?” (chiar la începutul procesului) sau „No, acuma dacă ați văzut că martorii or spus că n-am făcut nimic, pot să plec acasă, nu?” (către judecătorul Teodor Dascălu, la audierile pe fond).
A luat cât Uțu și Fizi – 8 ani – și a ieșit ultimul din cei 12 care au picat în „Gruparea Rohozneanu”, executând aproape 7… tot de fraier ce e. Că orice e Belmondo, săracul… numai interlop nu: când porți toată adolescența chiloții lu` mă-ta și când te ia poliția din postura de „ăla care doarme în pat cu bună-sa”, când faci „recuperări” la birtul din gara Ineu și o iei în freză de la tata unuia de-acolo – și asta-ți va fi fost cam toată „cariera”… ăsta nu-i CV de Toto Riina, oricum ai lua-o.

Oricât de colorat-imbecil ar fi, însă, personajul nostru, nici pe dracu n-ar fi interesat „ce mai face Belmondo” dacă nu pica zilele astea cu o tâmpenie probabil mai mare decât toate pe care le-a comis în inutila sa viață.

În cine știe ce puseu complicat de euforie retardă, pe propriul său perete de facebook (într-un fel, e mișto că-i lasă Zuckerberg pe toți retardații să-și etaleze public  „concepțiile despre lume și viață”), Belmondo Arad Marius se laudă cum și-a procurat un pistol menit să-i facă felul unui dușman – iar chestia asta o face de la Paris, unde ziua doarme într-un garaj (al unuia Alin, tot din Checheci… dacă mi-a funcționat casca fără paraziți), noaptea umblând pe străzi cu manelele duduind și amenințând cu moartea pe cei care l-au prigonit (sau ceva de genul… în orice caz, periculos).

Îți dai seama că sunt toate șansele ca pe Belmondo al nost` să-l aresteze ăia de la Paris pentru terorism d`ampulea, exact cum l-au arestat la Arad, tot d`ampulea, pentru apartenență la „crima organizată” (în condițiile în care el era un „simplu simpatizant”) – iar astfel vom putea să ne mândrim cu ce teroriști de tot căcatul avem de dat la export… repet… în Anul Centenar.
Io zic să faceți ceva cu Belmondo, până nu intrăm, definitiv, în galeria cu proști iremediabili ai umanității!

Și pănă nu-l șterge, să urmărim filmul cu

Belmondo la Paris

https://www.facebook.com/datcu.marius.733/videos/vb.100011103139292/695624617484303/?type=3

UPDATE (1 octombrie, 2018): L-a șters… dar era deja postat pe YouTube

Facebook Comments Box

15 Comentarii

  1. Belmondo ,las ca tot fratele meu ramai si intr-o zi o sa ajungem sa ne luam limbiile in gura ,ca pe vremuri la puscariete pup iubitelu meu

  2. Tigrutzu boschetaru …sclavule zi la lume k n-ai 70 de euro de autocar sa vi acasa …si acasa te fute lumea ….măscărici ai fost toată viata ta si boschet….

  3. pizdo sa nu uiti cand ai fost la ineu cu piticu la o curva si piticu o futea capra iar tu teai aplecat so lingi si tia bagat piticu pula an gura

  4. tigrule io mis zof lasa frate ca ne facem noi echipa cu gauro..a scuze mauro si lucica pantea si cei daca as bulangi si se fut ca baieti nu da anapoi

  5. hai utule acasa ca au anebunit astia nu mai pot sa ies afara din casa am noroc ca mo anvatat mauro sa fac video chat ca alfel ma durea stomacu de foame asa nu mai ma doare stomacu dar am hemoroizi de la vibratoare

  6. “Zof”… la început de cuvânt nu se scrie cu â din a, ci cu î din i. Greu cu gramatica asta!!! Din experiență vă spun că 99% sunt țigani, cei care scriu așa…

  7. Mafiotii nu stau la semafoare in Franta,nici nu se plimba la volanul unui Pejo` cu rezervorul aproape gol ! Bravo tigrule,iar rade lumea de tine!

  8. Pulili din voi ca toti vis mafioti si rai…da numa praduitori vis toti nici o urma de smecherie sau mafioteala…multi va puneti femeile la produs cica asa face mafia…in fine sunt doar cativa adevarati iar restul doar niste marionete.

  9. de aia la intalnirea din Timisoara radeau toti „interlopii” de cei din Arad ca sunt niste tigani neciopliti in treninguri :))) VEDETI CAZ CONCRET CEL DE FATA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy