Acasă ȘTIRI Mașina cu care DENUNȚĂTORUL supravegheat al DNA, cunoscut ca UȚU MIC,...

[NEWS ALERT] Mașina cu care DENUNȚĂTORUL supravegheat al DNA, cunoscut ca UȚU MIC, umbla să se întâlnească… cu cine nu-i voie de la interlopi a fost incendiată azi-noapte [FOTO]

2

 

Volkswagen-ul Passat CC negru cu numărul de înmatriculare AR – 21 – KSA, proprietatea fratelui lui Ștefan Krecsun – cunoscut în mediile interlope, juridice și mondene ca Uțu Mic – a luat foc azi-noapte chiar în fața apartamentului în care locuiește, de pe strada Nicolae Ioncu, din cartiertrul Pârneava. Evenimentul s-a întâmplat la ora 1.10, iar poliția cercetează cauzele… deocamdată pe „modul silențios”.

„Coincidențele” se țin lanț în această poveste cu mafioți – și pornesc, conform documentării noastre, de la denunțul pe care Ștefan Krecsun l-a întocit la DNA, acum doi ani, act aflat aproape de faza rechizitoriului și care conține numele probabil cele mai „grele” ale ale lumii interlope, judiciare, sportive, mediatice… etc. locale.  Articolul publicat de subsemnatul în pagina NEOFICIAL (vezi articol asociat) a fost „picătura care a umplut sticla de Molotov” – sau care-o fi fost cocteilul ce a aprins mașina denunțătorului… care, între altele, e „live” cu SRI și DNA pe telefon non-stop, aflat sub strict control polițienesc, în baza unui mandat de supraveghere judiciară!

La fel de „la mintea cocoșului” de legat cauzal e faptul că în ziua de miercuri, după apariția articolului, subsemnatul s-a întâlnit cu Ștefan Krecsun (pe terasa Casei  Jelen… la o oră și o masă de mare audiență, monitorizată „ca la manual”) care a venit la locul întâlnirii cu exact autoturismul incendiat.

Gestul este, dincolo de fapta „pură” de distrugere deliberată a unei proprietăți, unul de intimidare, amenințare și „punere pe pauză”, exercitat asupra unui martor-cheie dintr-un dosar-bombă (probabil adresat și autorului articolului… dar asta e problema cel mai simplu de rezolvat… fiind rezolvată: nu se poate.)

Notă: Știm mai multe despre acest eveniment – dar lăsăm oficialii să-și facă treaba în acest caz mult mai dificil chiar decât pare.

 

ARTICOL ASOCIAT

APOCALIPSA după Uțu Mic – sau recolta unui AUTODENUNȚ INCREDIBIL: un procuror DNA, un șef DIICOT, capul lumii interlope… marfă de Venezuela, fratello!

2 COMENTARII

  1. hmm , sunteti un ziarist tare curajos.De fapt un adevarat ziarist de investigatie.Si probabil printre putinii profesionisti din bransa.Felicitari

Comentariile sunt închise.

Exit mobile version