[NEWS ALERT] Pista de biciclete – cioara vopsită a administrației Falcă. Accidente în serie, odată cu prima ploaie! [FOTO]

 

„Vopseaua de pe pistele de biciclete este o crimă!” – ne spun toți bicicliștii care, la propriu „pe pielea lor”, au efectuat, volens-nolens, „testul ploii”.  Aproape toți au căzut sau au fost la un pas să cadă din cauza faptului că pista vopsită face cauciucurile să alunece. Aseară, în apropierea Hotelului Coandi s-a produs un accident grav, urmare căruia i-a căzut victimă un arhitect arădean, Cosmin Rufu – prima fotografie arată cum Poliția a blocat, efectiv, pista cu mașina de serviciu, ca să nu mai treacă nimeni pe acolo – iar astăzi, consilierul local de la Vladimirescu, Adrian Pascutiu,  a publicat pe pagina sa de facebook un album foto reprezentând un accident în serie, în care cauza a fost aceeași, dar efectul amplificat de ploaie.

„Atentie la pista de biciclete!!! Pericol de accidente. Va postez cateva poze facute de mine sub podul Traian unde am fost matorul a 3 accidente in lant dintre care unul foarte grav, accidente datorate calitatii pistelor de biciclete facute de un incompetent care inca ne conduce, un fel cancer negru de care nu mai stim cum sa ne scapam, un animal turbat caruia nu ii mai pasa de aradeni s.a.m.d.
Ps: Ar fi minunat de stiut daca sunt receptionate lucrarile in stadiul in care se afla si daca nu, de ce sunt date in folosinta?
Multumim Instalatorului care ne conduce! Bravo Ghita! Intoarce-te la Brad si ingroapa-te in decantor!” – este mesajul dur postat de politicianul de la Vladimirescu.

Gheorghe Falcă nu are nicio scuză  că „nu a știut” despre faptul că în timp ce plouă, pistele de biciclete pun în pericol viața oamenilor, din moment ce Primăria Timișoara, confruntată anul trecut, în decembrie, cu exact aceeași problemă a decis, urmare a unui sondaj efectuat chiar de colegul său de partid, Ioan Robu, pe facebook, să renunțe la vopsirea pistei.

Consilierului local – și altora, care au adresat aceeași întrebare – îi putem răspunde că pistele de biciclete au fost oficial terminate anul trecut, la sfârșitul lui decembrie… s-a dat un anunț într-un singur ziar local, „pe șest” (că altfel se intra în penalizări) și atât – iar recepția nu s-a făcut.

Notă: 14.880.000 lei a costat „pista lui Falcă”… nu știm dacă cu sau fără vopsea – dar credem că vopseaua este „act adițional”. SC Sylc Con Trans SRL Arad în asociere cu SC Lile Service General Construction SRL Arad şi SC Noco Electra SRL Bucureşti sunt executanții lucrării.

Facebook Comments Box

3 Comentarii

  1. Adica exista posibilitatea ca cel vatamat – dupa ce va fi obtinut un certificat medico-legal – sa actioneze in justitie pe cei din pricina carora a suferit respectivele vatamari iar asta poate insemna (macar) niste despagubiri materiale deloc neglijabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy