Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZARE] „Perversul din DUBA ALBĂ” a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 52 de ani din Craiva. A fost amendat cu 1.000 de lei…

 

[TITLUL INIȚIAL] (ora 14.50) [NEWS ALERT] Zdreanța asta de „bărbat” se ia de fete și femei pe stradă masturbându-se dintr-o DUBĂ ALBĂ! A fost filmat pe Calea Aurel Vlaicu, între ATRIUM și UTA

Filmulețul de doar cateva secunde – dar în care se vede tot ce au nevoie poliștii ca să-l „ia pe sus” – surprinde momentul în care un individ este filmat de o persoană de sex feminin care, în prealabil, văzuse din mașină, pe directia de mers ATRIUM MALL – UTA, ce apucături are – si pe care l-a trimis redactiei noastre la 20 de minute dupa ce a fost imortalizat.

Cititorul nostru ne-a scris că a reclamat acest fapt politistilor care se aflau în patrulă pe Calea Victoriei, „polițistii au spus ca merg încolo, dar după 10 minute am mers să mă conving, și bărbatul respectiv era tot acolo, dar pe partea cealaltă de drum!” – iar dacă se confirmă bănuiala acestuia cum că „politistii nici n-au ajuns acolo…,  atunci e grav!

***

[ACTUALIZARE] – ora 15.15

Bănuiala persoanei care a filmat scena nu s-a confirmat. Conform ofițerului de presă al IPJ Arad, Claudia Iuga, „Polițiștii Biroului de ordine publică, aflați în serviciul de patrulare, au reușit identificarea bărbatului care a săvârșit gesturi obscene în public, acestea fiind sancționat contravențional cu suma de 1000 RON conform Legii 61 / 91 Republicată.
Este vorba despre un bărbat de 52 de ani din localitatea Craiva, jud. Arad.”

Critic Arad, 3 martie 2019 2:48

ZDREANTAAR