ȘTIRI

NIMENI (respectiv tot Dan Bălăcel) este directorul Aeroportului Internațional Arad! La concurență cu Ștefan Cel Mare – dar fără să facă NIMIC [COMUNICAT]

 

Nicio surpriză pentru absolut nimeni: dintre cei trei candidați, din care au fost validați doi, n-a mai rămas niciunul după examinarea lucrărilor de concurs de către oamenii care se  pricep la aeroporturi. Deci, ceea ce pentru ne-experți era mai mult decât evident, a fost evidențiat și de experți: „Aeroportul Internațional” Arad nu e în stare nici măcar să-și găsească director!
Așa că rămâne „Bălăcel-Ștefan-cel-Mare”… asocierea nefiind deloc întâmplătoare… majestatea-sa nedetronabilă însuși (nici dacă aeroportul va ajunge pistă de role neomologată nu pică ăsta!)  pozându-se cu marele domnitor moldovean în postură de „demn urmaș”… să n-avem vorbe! – și popularizându-și poza (noi nu găseam pamflet mai fain!).
Serios vorbind, oficial – după cum putem citi în comunicatul de mai jos – Dan Bălăcel, deși  a concurat cu aproape nimeni, nu a întrunit numărul necesar de puncte și nu s-a calificat la concursul organizat aproape special pentru el – dar este director în continuare.
La concurență cu Ștefan Cel Mare ca număr de ani… dar fără să facă nimic!  Superb sau cum?! (L.V.)

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Concursul pentru funcția de director general al Aeroportului Internațional Arad s-a încheiat astăzi, cu comunicarea rezultatelor. Niciunul dintre candidați nu a întrunit numărul necesar de puncte pentru a fi declarat eligibil. Procedura de selecție urmează să fie reluată, conform prevederilor OUG 109/2011.

Aeroportul Internațional Arad este condus de directorul operațional Dan Bălăcel, delegat pe funcția de director general.

Vă reamintim că la concursul pentru ocuparea funcției de director general s-au înscris inițial trei candidați, doi fiind calificați după selecția dosarelor.

Comitetul de Nominalizare și Remunerare al Consiliului de Administrație al SC Aeroportul Arad SA

 

Critic Arad, 4 august 2017 12:14

aeroport-araddan-balacelbalacel.jpg