luni, februarie 6, 2023

NIȘTE MASOCHIȘTI: „29 de turiști, veniți din toate colțurile țării” au fost plimbați prin Arad ca să vadă cum cad pereții pe noi!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Tur al clădirilor istorice arădene

Aradul se dovedește, în continuare, o atracție turistică, prin patrimoniul arhitectural şi istoric, în special prin multitudinea de palate și clădiri construite în stil Secession, la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX.

Recent, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Aradul a organizat, la solicitarea unei agenții de turism, un tur ghidat al orașului pentru un grup de turiști, sosiți la Arad din toate colțurile țării, inclusiv din București. Cei 29 de turiști au vizitat Palatul Administrativ, Palatul Cultural, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Palatul Neuman, Palatul Szantay și Poarta cu Păuni. 

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad pune la dispoziție tururi atractive, prin care se prezintă istoria și povestea clădirilor din municipiul Arad, principala condiție fiind respectarea normelor în ceea ce privește situația pandemică actuală: purtarea măștii, distanțarea fizică etc.

Următorul tur ghidat organizat de Centrul de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad va avea loc sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 10:00 și va avea ca temă istoria familiei Neuman. Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook „Turism Arad”.

Biroul de presă al Consiliului Județean Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news