[PAMFLET SCANDINAV] Alina Gorghiu a născut pe stil nordic ca să scape de Rareș Bogdan… sau cam așa ceva. No la mulți ani, Noah! :)

 

A născut Alina Gorghiu. O felicităm pe această cale pentru efortul depus la rezolvarea problemei demografice a țării care o suportă. Spre diferență de o altă colegă de partid care a ales să nască într-o zi de sâmbătă, pentru ca luni să poată merge la muncă, Alinuța a născut într-o zi de sâmbătă pentru că atunci nu are Rareș Bogdan emisiune la care să o invite. Acum înțeleg și eu absența liberalilor de pe scena politică. Păi era șefa borțoasă și fără ea nici pasărea nu zboară, nici Blaga nu vorbește.
Că așa-i la PNL!
Lăsăm la o parte răutațile și îi adresăm micuțului venit pe lume să aibă parte de o viață frumoasă și fără griji. Dacă mama sa se va ocupa pe plan politic de îndeplinirea acestui deziderat, juniorul va avea parte de o viață faină și fără griji în țară. Dacă, în schimb, mama sa se va ocupa de cele personale, viitorul cetățean va avea parte de o viață faină și fără griji în străinătate.
Că așa-i la noi!
Lăsăm la o parte și răutatea interioară ce ne macină pe noi, românii, din cauza faptului că moștenitorul tronului nu se cheamă nici Ion, nici Gheorghe. Are neaoșul nume: Noah.
Că așa e la ei!
Pentru final vom prezenta mesajul de bun-venit în lume al prințului Noah, așa cum a fost rostit de mă-sa pe FB, imediat după operațiunea de aducere pe lume: „Știți că la Polul Nord, dacă mergeți, o să întâlniți un fenomen extraordinar: soarele de la miezul nopții sau ziua polară. Dacă vremea e bună, soarele e văzut pe cer 24 de ore din 24. Cam așa au fost primele zile cu gămălia mea de copil. Nu au fost zi și noapte, doar zi. E sănătos, viguros, îl cheamă Noah! Iar eu învăț că pot iubi mai mult.”
Că așa-i la scandinavi!

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy