marți, octombrie 4, 2022

„No lasă că și ungurii fură, Tibi, draghe!” Imre Orsos, din Pécs, a dat o gaură de 10.000 de lei la o pensiune din ZERIND

 

O pensiune aflată în construcție în localitatea Zerind a fost jefuită-n stil barbar sâmbătă, de materiale de construcții și instalații, producându-i proprietarului un prejudiciu de 10.000 lei. Astăzi, polițiștii de la Chișineu-Criș l-au prins pe făptaș, în persoana  numitului Imre Orsos, cetățean maghiar în vârstă de 56 de ani, domiciliat în orașul maghiar Pécs.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, iar procurorul i-a întocmit o ordonanță de reținere, urmând ca judecătorul să decidă în ce fel va decurge ancheta și procesul care va urma: cu autorul în stare de arest preventiv, arest la domiciliu sau sub control judiciar.

…………………………………………

[EDITARE ULTERIOARĂ – COMINICAT DE PRESĂ – IPJ Arad]

Cetățean maghiar, reținut de polițiști pentru furt

Polițiștii orașului Chișineu Criș cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat de 55 de ani, cetățean maghiar, care în data de 3 iunie a.c. ar fi sustras, prin smulgerea din pereți, mai multe componente ale instalației electrice și sanitare din incinta unei pensiuni aflate în construcție, de pe raza localității Zerind, cauzând prin fapta sa un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

 

Ultimele Știri

Related news