miercuri, august 17, 2022

[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Clubul District One Arad (ex „Papa Joe”)

 

Clubul District One Arad a fost realizat în vara anului 2016. Înainte a  fost un club de muzică din ani 80-90 și,  ca atare, designul era în spiritul acelor ani. Proprietarul ne-a contactat și, în urma unui schimb de idei împreună cu compania noastră,  a decis să dea un refresh clubului astfel că am schimbat total brand-ul. Astfel,  fostul club Papa Joe a devenit  District One.

Prin noul concept ne-am propus să fluidizăm traficul în încăperea principală  dar și să menținem același număr de locuri, grație meselor circulare amplasate pe culoarul central al sălii. Am intervenit la culori și am schimbat culoarea pereților (care erau roz) în culori neutre. Am pus accentul pe tavanul încăperii decorat cu linii led paralele care au inspirat și logo-ul.  Am creat un model de coffee table cu o linie de led în partea inferioară, aceasta  generând o mai bună vizibilitate  în timpul petrecerilor când se crează aglomerație.

Am gândit, pentru a acoperi și cuprinde toate tabieturile clienților, câteva separeuri VIP și un perete selfie. Conceptul clubului District One este pur modern atrăgând un segment mai larg de clienți.

……………………………………………………

Notă:  Concept realizat de NEST DESIGN – companie de Design Interior și Arhitectură

Ultimele Știri

Related news