Acasă LIFESTYLE Office în interiorul unui magazin de mobilă

[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Office în interiorul unui magazin de mobilă

0

 

Acest office este un mic spațiu pentru întâlniri între designeri și clienți în cadrul unui magazin de mobilier din Stavanger (Norvegia)

Fiind atât de mic si fără vreo fereastră,  noi l-am considerat o provocare și, fără să stăm pe gânduri, ne-am apucat de treabă…

A trebuit să respectăm linia scandinavă și să ne încadrăm într-un stil Scandinav-minimalist , aceasta fiind și tendința produselor care se vindeau în acel magazin. Am creeat un tavan aplicat din piese de plex alb mat și în interior linii de neon ca să redăm luminozitatea echivalentă unui spațiu care beneficiază de lumina zilei.

Am mixat un aplicaj de lemn brut pe perete fiind în contrast cu mobilierul alb – clean de mdf al blatului de birou care se întinde până în capătul încăperii sub formă de polița pentru accesorii.

Am ales accesorii minimaliste și scaune eames chair accentuând tendința scandinavă. Nu am folosit o masă de birou standard ci am ales una suspendată pentru a păstra toate colțurile încăperii vizibile, astfel mărind optic spațiul.

Din perspectiva noastră  orice spațiu, fie că e lipsit de lumină fie că are dimensiuni foarte mici, poate fi conceput funcțional cu un buget relativ mic dar cu suficientă imaginație.

………………………………………

Notă:  Concept realizat de NEST DESIGN – companie de Design Interior și Arhitectură

Exit mobile version