miercuri, august 17, 2022

[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Pavilioane pentru curte și grădină

 

Datorită faptului că avem o primăvară mai lentă anul acesta, încă mai este timp să ne amenajăm grădina pentru sezonul estival.
Atfel, ne-am gândit să inspirăm și am venit cu 6 modele de pavilioane de grădină, create de echipa noastră, care se mulează  nevoilor și tabieturilor chiar și pentru cei mai nehotărâți dintre noi.

Cinema-Pavilion

Este un compus modular care vine în ajutorul copiilor, adolescenților, al tinerilor în special care vor să își petreacă serile până târziu cu prietenii, vizionând filme, meciuri de fotbal,etc în aer liber, bucurându-se totodată de natură.

Grill-Pavilion

Dispune de tot ce ai nevoie pentru o petrecere pe cinste în aer liber. Dotat cu Grill, spațiu de depozitare, frigider, chiuvetă, loc de luat masa, acest pavilion este special creeat pentru toate vârstele, fiind un mobilier de grădină pe care trebuie să îl ai.

Hamack-Pavilion

Poate fi conceput în două variante, simplu și dublu. Special gândit pentru cei care vor să se relaxeze, să citească o carte înconjurați de natură, având o poziție confortabilă a corpului, protejați de razele puternice ale soarelui, acest pavilion este dotat cu priză USB pentru  telefon sau laptop, precum și cu spoturi în podea.

Office-Pavilion

Este spațiul ideal pentru free-lanceri sau studenți, care vor să se retragă puțin în propiul spațiu pentru creație sau pentru a studia în liniște, fiind dotat  cu masă de birou, scaune de citit, iar în exterior un hamak și o mică terasă de relaxare.

Relax-Pavilion

Este un înlocuitor al banalei filigorii regăsită în majoritatea grădinilor. Un spațiu destinat  familiei, prietenilor și celor dragi atunci când permite vremea. Este prevăzut cu canapele foarte confortabile, măsuță de cafea, fotolii. Are o zonă umbrită dar și o zonă în care se poate profita de soare,pentru plajă.

Toate modelele sunt dotate cu sistem de sunet cu Blutooth,  spoturi led, sistem anti-insecte, instalație electrică. Aceste produsem cu siguranță, fac din vara ta una de neuitat. Dacă îți dorești unul dintre aceste modele în grădina ta, contactează-ne și, hai, să surprindem noi vara…

………………………………………

Notă: Galerie foto –  Concept realizat de NEST DESIGN – companie de Design Interior și Arhitectură

Ultimele Știri

Related news