marți, martie 28, 2023

[NOU – ACTUALIZARE] Descarcă aplicația Critic Arad – acum și pentru iPhone și iPad

 

[ACTUALIZARE]

Ziarul online criticarad.ro este, de acum, și mai ușor de accesat cu noua aplicație iOS pentru iPhone și iPad – accesabilă, desigur, din App Store. Cu un click pe grila din colțul telefonului, te poți abona la oricare dintre cele 22 de categorii, doar la cele preferate sau la toate deodată. Vei primi notificări ori de câte ori se va încărca un articol pe site și vei ști mai rapid ce se întâmplă în jurul tău și merită să apară într-un ziar cu spirit critic

………………………………………………….

[NOU] Descarcă aplicația Critic Arad pentru Android!

Oriunde te afli, de acum poți intra de pe telefonul mobil sau tabletă folosind aplicația Critic Arad – pe care o poți descărca foarte simplu, din Google Play.
Vei  primi notificări ori de câte ori apare un articol nou pe site, vei putea accesa galeriile foto rapid și te poți abona la paginile preferate.
Aplicația  te ține la curent cu articole din toate cele 22 de categorii ale ziarului: știri locale și naționale, campanii, cultură, politică, pamflete, investigații jurnalistice, politică internațională, divertisment etc.
Aplicația se actualizează automat, astfel că vei fi conectat non-stop la tot ce se întâmplă important în Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news