NOU ÎN ARAD! CAPRA de culoare cu COVID în COADĂ umblă pe „Mețianu” și intră cu japca, fără mască, în magazinele oamenilor!

 

Grupuri formate din (aproximativ) trei cetățeni de naționalitate română, de etnie rromă și prezentând un ten alb-închis – sau „ăștia trei”, cum ar zice domnii Demba Ba și Pierre Achille Wembo – respectă într-atât de mult DATINA cu CAPRA și țin enorm… ca și cum ar fi ȚELUL VIEȚII LOR să conserve tradiția asta de a umbla rangă făcând gălăgie pe ulițele unui oraș pe care nu-l cunosc, încât, iată, și acum, în ANUL COVIDULUI, intră din magazin în magazin, umblă din stradă în stradă… nu contează că-i restricție, nu contează că-i închis… nu contează mască – CAPRA SĂ TRĂIASCĂ!

Iacătă-i în acțiune azi, pe la 13.30… odihnindu-se pe banca de 8000 de euro de pe Mețianu – cum îi șade frumos oricărui rapsod – păstrător al tradițiilor strămoșești:

A zis careva că NU E VOIE CU CAPRA?! NU – numai cu COLINDA NU E VOIE. Deci:

Cum la noi în oraș, astea cu „Capra”, „Ursul” și „Plugușorul” durează cam de prin noiembrie până prin ianuarie – dar acum începe ADEVĂRATUL VAL -, dacă nu sunteți niște fani ai genului, vă recomandăm să vă încuiați ușile cu cheia și să puneți și lanțul… că ăștia, la cât de turați sunt, o să intre și-n case particulare, și-n blocuri și, de ce nu?… poate-i fac o vizită domnului Adrian Toma, directorul Poliției Locale Arad în sediul de pe „Victoriei” care… apropo, domnu` Toma: ÎI PRIMIȚI LA DUMNEAVOASTRĂ LA BIROU PE OAMENII ĂȘTIA CU CAPRA? – dacă tot n-aveți o problemă că prin alte locuri umblă.

 

 

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy