sâmbătă, martie 25, 2023

Nouă arădeni audiați, doi reținuți și unul ARESTAT pentru trafic de droguri de risc și „PRODUSE PSIHOACTIVE”

[COMUNICAT DE PRESĂ]
ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI OPERAȚIUNI CU PRODUSE PSIHOACTIVE

În perioada 8 – 9 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat câte o acțiune în localitatea Nădlac și în municipiul Arad, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, fiind conduse la audieri 9 persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 ianuarie – 8 februarie a.c., un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive în municipiul Arad.

Totodată, un alt bărbat, în perioada noiembrie 2022 – 9 februarie a.c., ar fi deținut și comercializat, droguri de mare risc și substanțe psihoactive în localitatea Nădlac.

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar pe numele unuia dintre ei, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news