ȘTIRI

Un (nou) dealer arădean a fost prins cu 640 de grame de cannabis și 119 de hașiș și arestat

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ Arad] ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Arad au depistat în flagrant delict un tânăr care intenționa să comercializeze 640 de grame de cannabis și 119 grame de hașiș. Cel în cauză a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

La data de 27 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B. T. Arad, au depistat în flagrant delict un tânăr, de 20 de ani, în timp ce ar fi oferit spre comercializare droguri de risc, în municipiul Arad.

Asupra acestuia, au fost găsite 640 de grame de cannabis și 119 grame de hașiș.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, iar ulterior magistrații Tribunalului Arad au un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

AGENT DE RELAȚII PUBLICE, Agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga

Conform Comunicatului de presă  DIICOT, datat 30.10.2017,

La data de  27.10.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  ILA DAVID ȘTEFAN, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt s-a reţinut că data de 27.10.2017, în jurul orelor 15.30, inculpatul Ila David Ștefan a fost surprins în flagrant, în timp ce comercializa pe raza municipiului Arad cantitatea de 600 grame cannabis și 100 grame hașiș.

La data de 27.10.2017, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de  30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Critic Arad, 30 octombrie 2017 2:05

droguri2droguri1
https://centaur.ag/wps/antibiotics/