marți, martie 28, 2023

Nu-i mai mare mizeria din SISTEMUL DE CANALIZARE decât cea din SISTEMUL ADMINISTRATIV… dar măcar canalele se curăță din când în când

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„Curăţenia de primăvară”, programul Primăriei Arad, înseamnă și pentru angajații Companiei de Apă Arad intensificarea acțiunilor de întreținere a sistemului de canalizare din cartierele municipiului.

Echipele companiei intervin în cazul tuturor sesizărilor și, acolo unde este cazul, se înlocuiesc gurile de scurgere sau capacele de canal din material compozit care lipsesc sau care au fost avariate.  Misiunea angajaților CAA e din ce în ce mai grea, deoarece foarte mulți arădeni confundă canalizarea cu coșul de gunoi. Angajații Companiei de Apă Arad scot periodic cantități impresionante de materii și materiale, care nu ar avea ce să caute în rețeaua de preluare a apelor uzate: șervețele umede, scutece pentru copii, obiecte de lenjerie, materiale de igienă personală sau pungi. Toate aceste materiale obturează conductele, reduc capacitatea de preluare a apelor uzate menajere și pot cauza blocarea stațiilor de pompare.

Compania de Apă Arad trage, încă o dată, un semnal de alarmă și solicită arădenilor să aibă grijă ce aruncă în vasul de toaletă. E strict interzis a se arunca în vasul de toaletă orice alte materiale, în afară de hârtia igienică.

Biroul de presă al Companiei de Apă Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news