O demisie demult așteptată: Dan BĂLĂCEL a „zburat” de la Aeroport

 

După un scandal care mocnește de ani de zile, timp în care asupra Aeroportului Arad s-au aruncat atâtea noroaie și anateme încât… nu a mai rămas nimic din promisiunile administratorilor săi – în speță, Consiliul Județean Arad și managerii propriu-ziși ai „mamutului mort” – directorul Dan Bălăcel și-a înaintat demisia, la presiunile președintelui CJA, Iustin Cionca.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Arad a aprobat solicitarea de eliberare din funcția de director general interimar al Aeroportului Internațional Arad a domnului Dan Bălăcel.

Președintele Consiliului Județean Arad a fost informat despre încetarea contractului individual de muncă al domnului Dan Bălăcel din funcția de director operațional adjunct cu data de 29.09.2017,conform art. 55, lit. b, din Legea nr 53/2003 (încetarea contractului individual de muncă cu acordul părților).

Pe funcția de director general interimar a fost numit, până la organizarea selecției în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, inginerul șef al Aeroportului Internațional Arad, domnul Mircia Grec.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6514
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy