joi, iulie 7, 2022

O fărâmă de „Copilărie fericită” împărtășită din suflet între liceeni și semenii lor speciali

 

 

Luni, 29 mai 2017 a fost o zi de ,,Copilărie fericită”. Proiectul face parte din seria activităţilor de voluntariat desfăşurate de elevii arădeni ai  Liceului Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn”  în diferite centre de plasament și instituţii partenere.

Proiectul  a dorit să aducă zâmbetul pe buze copiilor  din Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilităţi „Orhideea” din Subcetate cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, câţiva elevi voluntari din clasele:a VII-a D, a IX- a D, a IX- a C, a X- a A, a X -a C, a XI a –A și a XI- a C ale Liceului arădean, împreună cu profesorii; prof. coord Costin Carmen, prof. Mladin Diana, prof. Busu Cristina, prof. Jurcovan Vigh Melinda, prof. Avram Dorina și înv. Moisă Zina au organizat o petrecere frumoasă.

În prima parte a evenimentului elevii şi cadrele didactice  participante au organizat activităţi sportive competitive în curtea centrului de plasament: ştafeta baloanelor, mingea călătoare, ştafeta coardă, ştafeta gărduleţ, ştafeta transport obiecte,în urma cărora grupe formate din copii cu dizabilităţi au fost premiaţi cu medalii.S-au desfăşurat concomitent cu acestea diferite ateliere de facepainting, pictură, desen pe asfalt.

În partea a doua s-a desfăşurat o petrecere în zona de mese a centrului unde au fost primiţi frumos la petrecere de elevii liceului cu coifuri,suc şi voie bună iar la final s-au bucurat de surpriza dulce, un tort oferit de Asociaţia Părinţilor liceului.

Astfel, toți au avut parte de o fărâmă de copilărie frumoasă, petrecând Ziua Copilului într-o atmosferă caldă.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news