O parte interesantă a poeziei din Arad se prezintă la Dudeștii Noi, în cadrul unui eveniment LITERAR girat de personalități și public de calitate certă

 

Joi, 6 iunie, 2019, la ora 12, va avea loc, la Casa de Cultură din comuna Dudeștii Noi, jud. Timiș (Foto: BanaTour), o amplă manifestare literară, în cadrul căreia vor fi lansate cărțile autorilor premiați la cea de-a V-a ediție a Concursului de volume POEZIA-OGLINDĂ A SUFLETULUI: Carmen Secere, Dacian Don, Daniela Radu, Gabriel Gherbăluță, Iulia Elize, Mihai Marian, Mihai Ursulescu, Violeta Pintea.

Cărțile, apărute la Editura Eurostampa din Timișoara, au fost finanțate, integral, de Primăria și Consiliul local ale comunei Dudeștii Noi, în cadrul Agendei culturale a comunei. Vor prezenta: Constantin Butunoi, Constantin Dehelean, Daniel Luca, Horia Simon, Ion Căliman, Lucian Valeriu, Remus Valeriu Giorgioni.

În partea a doua a manifestării, volumul de versuri VOCEA DIN SOMN de Geo Galetaru, apărut recent la aceeași editură din Timișoara, va fi prezentat de Ionel Bota și Rodica Pop. Apariția volumului marchează împlinirea a 50 de ani de la debutul autorului în presa literară.

La manifestare vor participa scriitori din Timișoara, Arad, Lugoj, Galați, cadre didactice și elevi de la Școala Gimnazială din Dudeștii Noi, reprezentanți ai administrației publice locale, invitați. Momentul muzical va fi susținut de studenta Cecilia Novaconi, din Timișoara, laureată a mai multor concursuri muzicale din țară și din străinătate.

Manifestarea va fi moderată de profesorul și scriitorul Geo Galetaru, autorul Proiectului „Poezia-oglindă a sufletului”.

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy