SPORTURI

O remiză echitabilă: Todea aduce un punct la Arad. Sportul Snagov – UTA 0 – 0

 

Sportul Snagov – UTA 0 – 0

Cele două echipe vor, dar nu reuşesc mare lucru în prima jumătate de oră pe o suprafaţă de joc denivelată. Statistic, arădenii sunt au expediat mai multe şuturi spre poartă, dar destul de departe de ţintă. Prima ocazie notabilă a fost trecută în contul arădenilor, în minutul 12, Cârstocea a şutat din careu puţin alături de stâlpul din stânga a porţii gazdelor. Replica gazdelor a venit la finele primului sfert de oră, dar ţutul lui Dobre din 20 de metri a trecut peste transversală. Pe lângă terenul de proastă calitate, vântul în rafale a stricat construcţia celor două echipe. Cu 5 minute înainte de pauză, gazdele execută o lovitură liberă, Grahovac scapă mingea, apoi o reţine. UTA nu a profitat că a jucat cu vântul în favoarea sa până la pauză. În ultimul minut din prima parte Stahl a părăsit terenul accidentat. După o oă de joc notăm o mare ocazie pentru UTA, Curtuiuş a deviat în careu o minge a lui Burlă, Cârstocea blocat de doi fundaşi. Gazdele au avut o replică imediată, dar şutul lui Şerban să treacă alături, pentru ca în minutul 69, Grahovac să respingă cu dificultate în corner, minge expediată de Voineag. Ultimul sfert de oră a fost mai animat, ambele echipe au încercat să lovească pe contre, Bustea a trimis o minge în transversală în minutul 75 la o greşală individuală în apărarea arădeană. Două minute mai târziu, Neaţă a reluat alături din 25 de metri. Grahovac a salvat echipa în minutul 85 la o lovitură de cap din 8 metrii. Arădenii puteau pleca cu toate punctele dar lovitura de cap din minutul 88 a lui Dinculescu a fost deviată în transversală. La debut, Florea a avut şi el o ocazie în minutul 90, şutul acestuia a fost atenuat de apărători şi portarul a prins mingea.

Snagov: Anca Trip – Şt. Vlădoiu, V. Lică, I. Şerban, Voineag – Al. Radu, Cr. Munteanu – Alin Manea, Borţoneanu, Bustea – L. Dobre. Au mai evoluat: Neaţă, Rusu Antrenor: Vivi Răchită.

UTA: Grahovac – Manea, Ciucă, Scutaru, Burlă – Polgar, Asani – Stahl, Toma, Cărstocea – Curtuiuş. Au mai evoluat: Dinculescu, Păcurar, Florea. Antrenor: Cristian Todea.

Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina) – Erchian Ionus (Constanța), Cristian Voicu (Focșani). Rezervă: Ionuț Iugulescu (Târgoviște).

Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Emil Tudor (Târgoviște)

Cosmin Gherman, 30 septembrie 2017 1:39

https://centaur.ag/wps/antibiotics/