Acasă OPINII O țară nebună de tot

O țară nebună de tot

0

 

 

Se dă:

în data de 23 octombrie 2016, în jurul orei 03:00, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală din localitatea Sântana înspre localitatea Zimandu Nou, pe fondul consumului de alcool şi neadaptării vitezei autoturismului la conditiile meteo, inculpatul Toma Daniel Cătălin a surprins şi accidentat mortal un biciclist B.T., care conducea în acelaşi sens de mers cu inculpatul o bicicletă electrică, fără a purta vestă reflectorizantă şi cască de protecţie. După producerea accidentului, inculpatul Toma Daniel Cătălin nu s-a oprit şi nici nu a anunţat organele în drept, părăsind locul accidentului şi deplasându-se la domiciliul său din localitatea Sântana, unde a fost identificat de organele de poliţie în jurul orei 06:00 (sursa)

Asta e spicuire din comunicatul de presă emis pe Parchet. Varianta mai puțin ofocială, amânunțită și mai la cald spune că tânărul s-ar fi oprit și ar fi încercat să ascundă bicicleta și probabil și cadavrul:

A coborât din mașină, probabil a văzut că victima a decedat și, speriat, a acoperit bicicleta electrică a acestuia cu frunze pentru a nu fi văzută. Nu știm încă dacă autorul accidentului a mutat și

(citește mai departe)

 

Exit mobile version