POLITICE

Octavian Potolia și-a lansat candidatura la Primăria Șofronea

 

Octavian-Claudiu Potolia este un „nume nou” în politica locală, vine din mediul de afaceri IMM, este un familist convins, credincios și patriot – conform propriilor sale caracterizări, dar și ale celor care-l cunosc îndeaproape.

Face parte din formațiunea politică ALDE, iar în ultima perioadă, și-a pregătit meticulos candidatura la Primăria Comunei Șofronea – comună în care locuiește, investește și pe care și-o dorește condusă „după metodele și cu eficiența localităților din Uniunea Europeană – pentru că putem și pentru că merităm asta”.

Octavian Potolia are un program de dezvoltare a comunei în fruntea căreia vrea să își demostreze calitățile, formulat coerent, pe înțelesul oricui și bine fundamentat din punct de vedere al finanțării.
Le va vorbi despre aceasta și le va răspunde la orice întrebare șofronenilor și oaspeților săi joi seara, începând cu ora 18.00, la Căminul Cultural din localitate – evenimentul fiind continuat de un spectacol conform cu „trendul petrecerilor” de la acest moment.

 

Critic Arad, 21 ianuarie 2020 8:33

OCTAVIAN-POTOLOA