ȘTIRI

PAMFLETAR sau PROFET?! Doctor Dudea Mihai, coordonator centru de vaccinare la INEU – MESAJ PE TRICOU și pe FACEBOOK: „CE FĂCUI / CE NU FĂCUI/ TOT DE BELELE DĂDUI”!

 

Din seria „ce a vrut să ne transmită autorul?”, Spitalul Orăşenesc Ineu a postat pe pagina publică de Facebook (aproximativ 11.00 am) probabil cel mai amuzant-confuz, criptic și nonconvingător mesaj de la începutul-începuturilor vaccinului primordial încoace. Rezumatul lui e conținut chiar în mesajul doctorului care se ocupă cu coordonarea vaccinului anticovid în (bine că nu numai) la Ineu și este scris chiar pe tricoul său: „CE FĂCUI / CE NU FĂCUI/ TOT DE BELELE DĂDUI”!

„4 Ianuarie 2021. Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Orășenesc Ineu a început vaccinarea împotriva Covid 19. Primii vaccinați au fost doamna Manager Mang Monica și doctor Dudea Mihai coordonator centru de vaccinare

Am așteptat cu emoție și speranță această zi. Dacă în urmă cu ceva timp spuneam că nu zăresc luminița de la capătul tunelului odată cu apariția vaccinului am văzut luminița mult așteptată. Vaccinul împotriva noului coronavirus SARS CoV-2 a primit la finele anului 2020 toate aprobările necesare din partea instituțiilor medicale abilitate după ce cercetătorii din întreaga lume au lucrat la fabricarea acestui vaccin. În momentul de față din informațiile existente este un vaccin sigur și o modalitate de a ajunge la o viața normală.

Decizia de vaccinare a fost a mea personală, trebuie fiecare dintre noi să fim responsabili, să cântărim cu atenție beneficiile și riscurile și să decidem în consecință. Trebuie să înțelegem că prin acest proces organismul creează anticorpi contra virusului și este o șansă extraordinară de a nu permite îmbolnăvirea.

Sfatul meu pentru populație este ca fiecare să se informeze corect, din surse sigure și să ia cea mai bună decizie pentru el și pentru familiile lor.

Manager Mang Monica” este textul „de lemn”.

La ora la care am făcut noi acest printscreen, postarea înregistra următorul scor:

 

și bineînțeles că mesajul afișat pe tricoul medicului a stârnit… confuzie și râs totodată – comentarii gen „E destinat momentului. Sigur vrea să ne transmită ceva” sau „Fain tricou, cu dedicație!”… oricum, se pot inventa mii de bancuri noi pornind de la TRICOUL LUI DUDEA!…

Dar MESAJUL afișat de DUDEA și „entuziasmul resemnat” al doctorului de la Ineu spune mai mult decât 1000 de cuvinte luate câte 1000:

și probabil că se va vorbi multă vreme de acum încolo despre „profetul de la Ineu”(sau mai bine nu?) ca despre emițătorul celui mai confuz-analitic și praf totodată mesaj de la maimuță-ncoace. „CE FĂCUI / CE NU FĂCUI/ TOT DE BELELE DĂDUI”… auzi tu!

Lucian Valeriu, 4 ianuarie 2021 12:49

mesajdudea