marți, august 16, 2022

PANICĂ în pragul nopții la ATRIUM MALL, după ce un INCENDIU a izbucnit de la hota plină de ulei ars a unui fast-food

 

Luni, 12.06.2017, în jurul orei 22:30, a izbucnit un incendiu de la hota plină de ulei ars a unui fast-food din incinta Atrium. Toate persoanele au fost evacuate, fără a fi nevoie de intervenția medicilor.

Dispozitivele de alarmă în caz de incendiu de la etajul al II-lea al supermarketului Atrium Mall au fost declanșate de un nor gros de fum a cărui proveniență s-a crezut inițial că ar fi de la o mașină din parcarea de la etajul imobilului. Apoi s-a bănuit că incendiul ar fi izbucnit la Cinema City, ca până la urmă pompierii de la ISU Arad, sosiți imediat la fața locului, să descopere că, de fapt, sursa fumului înecăcios ce a apucat să se răspândească pe tot etajul, era uleiul rezidual al unei hote a restaurantului „Bon Papa”.

„În momentul intervenției pompierilor, în clădire mai erau aproximativ 100 de persoane, care au fost imediat evacuate. Apoi s-a verificat tot Mall-ul pentru a nu exista alte persoane intoxicate cu fum, care să nu fi putut să se evacueze, s-a realizat un dispozitiv pe patru linii de furtun pentru stingerea eventualului incendiu și s-au făcut verificări în toate sălile de cinematograf și pe tubulatură, pentru a se găsi găsi alte focare, dacă ele există”, a precizat maiorul George Pleșca, din partea ISU Arad.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news