sâmbătă, octombrie 8, 2022

PANICĂ și FAKE-NEWS-uri printre taximetriștii din Arad, după ce un coleg de al lor, de la ALFA TAXI, a murit astăzi de COVID!

 

[Miercuri, 15 aprlilie, 2020 – ora 13.00]
În urmă cu puțin timp a fost declarat decedat din cauza COVID-19 primul taximentrist din Arad – un personaj cunoscut în multe medii, dar al cărui nume nu îl putem face public atât din cauza legilor în vigoare cât și propriilor principii despre presă.

Din ce am aflat, taximetristul care a decedat avea 61 de ani și suferea de diabet – și credem că nu încălcăm nicio dispoziție legală dacă informăm că lucra pentru compania Alfa Taxi (ar fi nedrept în primul rînd pentru toate celelalte firme de taxi) și nici dacă dezvăluim că zvonurile care au apărut pe grupurile de WhatsApp interne, potrivit cărora „taximetristul s-a contaminat în urma unei curse Nădlac – Sibiu” nu sunt adevărate.

[ACTUALIZARE: 16 aprilie, 2020 – ora 06.30]

Știrea privind nu atât moartea survenită în urma COVID-19 a bărbatului de 61 de ani care lucra pentru ALFA TAXI, cât zvonurile total nefundamentate („pe fond de ură față de aproapele tău” – ca să scurtăm explicația cauzelor) ne-a fost confirmată de o sursă foarte apropiată decedatului, care a și ținut să ne mulțumească pentru introducerea IMPORTANTEI nuanțe în informația privitoare la decesul rudei sale. (Nu mai aveți pentru ce… din păcate… dar e NECESAR să se știe că omul „nu a fost nici la Sibiu, nici la Nădlac!”).
ÎNCĂ NEANUNȚAT OFICIAL de către Grupul de Comunicare Strategică („c.s.f.? n.c.s.f!”), trupul neînsuflețit al lui „Deces treisuteșiceva spre patrusute” va fi înmormântat astăzi, în cadrul unui ceremonial pe care NIMENI de pe lumea asta nu ar vrea să-l trăiască… „alături de cei dragi” – necum în Joia Mare:

 

„TOȚI MORȚII se îngroapă în sicrie SIGILATE, iar FAMILIA este cea care aduce sicriul” – precizează Spitalul Județean Arad. „La nivelul unității noastre nu există protocol sau contract cu IN MEMORIAM SRL pentru cazurile de SARS COV 2”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.