marți, iulie 5, 2022

Patriotule Centenar, dacă tot a trecut Crăciunul, ai ocazia perfectă să continui munca POMPIERILOR care au început DECOLMATAREA Crișului Alb de gunoaiele tale!

 

 

„Pompierii Detașamentului Sebiș au executat misiuni preventive atât în noaptea de ajun cât și de Crăciun” – i-au informat pe ziariști ofițerii de presă ai ISU Arad… atât de ajun, cât și de Crăciun… fără să se laude, fără să acuze pe cineva de ceva. Strict tehnic:

„Pompierii au decolmatat podurile de pe Valea Sebiș și Râul Crisul Alb pentru a preveni inundarea drumurilor și a localităților.
La intervenție au participat 10 pompierii și conduși de către comandantul Detașamentului.” – s-a raportat în ajunul Crăciunului.

„Intervenție decolmatare POD, care trece peste Râul Crișul Alb, între localitățile Pleșcuta și Dumbrava. Cursul de apă este blocat de un copac și resturi (deșeuri). Intervine Detașamentul Sebiș cu 1 echipaj cu barcă și 1 ASAS. La fața locului se deplasează Comandantul Detasamentului cu 1 APIC si total 6 subofițeri. A fost anunțat si SVSU Pleșcuța. SHI Criș Alb va trimite un buldoexcavator la fața locului.” – s-a raportat în ziua de Crăciun.

Nu stă în atribuțiile pompierilor să de vina pe cineva când prestează, fie și de Crăciun, servicii de acest gen. De asemenea, purtătorii de cuvânt de la ISU n-au avut nici lipsa de respect, nici „spiritul de hater” la ei, când au relatat – nu-i așa?! – dramatica știre.

Pe noi, însă, aceste norme deontologice și de modestie ne transcend… așa încât: Patriotule Centenar, dacă tot a trecut Crăciunul, ai ocazia perfectă să continui munca POMPIERILOR care au început DECOLMATAREA Crișului Alb de gunoaiele tale!

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news