ȘTIRI

PATRU CURSURI de formare profesională deschide Camera de Comerț în ianuarie

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Noul an vine cu noi serii de cursuri la Camera de Comerţ Arad

Începutul de an debutează în forță în vederea sprijinirii arădenilor care vor să aibă o altă calificare – urmând cursuri de formare profesională. În luna ianuarie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură organizează patru cursuri de formare profesională la care se aşteaptă o prezenţă de 100 de persoane:

– inspector resurse umane

– expert achiziţii publice

– manager proiect

– responsabil cu protecţia datelor.

„Cursul de Inspector resurse umane te va învăță cum să gestionezi și să organizezi resursa umană cu care intri în contact. Poți avea o profesie nouă, frumoasă și nu foarte grea. Mai poți să îți deschizi o mică afacere, să te ocupi de partea de resurse umane pentru întreprinderile mici și mijloci, poți să pui bazele unei cariere de succes și de viitor”, declară domnul Gheorghe Seculici – președintele CCIA Arad.

Formarea profesională poate fi definită ca o procedură prin care o persoană dobândește o calificare atestată şi recunoscută pe piața muncii, printr-un certificat sau o diplomă, eliberate conform legislației în vigoare. De asemenea, formarea profesională înseamnă și o activitate prin care o persoană care are deja o profesie dobândește noi competențe funcționale.

„Datorită acestor cursuri, persoanele adulte îşi dezvoltă aptitudinile, şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele, îşi ameliorează sau îşi înnoiesc calificarea tehnică sau profesională, participând astfel la dezvoltarea socio-economică şi culturală a comunităţii”, ne spune doamna Carmen Crişan – managerul Centrului de Formare Profesională al CCIA Arad.

Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad – strada Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299.

 Biroul de presă al CCIA Arad

 

Critic Arad, 9 ianuarie 2019 9:03

colaj4-16-14-13-1