joi, septembrie 29, 2022

Pe lângă că abia-i lăsa să cânte, acum nu-i mai lasă nici să vorbească! Artiștilor Filarmonicii Arad li s-a INTERZIS ORICE FEL DE POSTARE în spațiul public, sub „amenințarea cu procesul”

Nimic nu ține de normal (nici) la Filarmonica Arad, unde, mai nou, „ni s-a interzis orice fel de postare, indiferent de scop, fiind amenințați de către conducerea instituției Filarmonicii, cu deschiderea unui proces în instanță, împotriva noastră”– după cum reclamă, în disperare de cauză, artiștii în spațiul public… când prin neblocată pagina de facebook.

IMPORTANT❗❗❗Dragul nostru public arădean, ne simțim datori să va oferim explicații cu privire la faptul că de ceva vreme nu am mai postat nimic(despre munca noastră) pe această pagină de Facebook, a Artiștilor Filarmonicii Arad (Artiștii Filarmonicii Arad). Nu, nu ține de voința noastră! Acest lucru se datorează faptului că, ni s-a interzis orice fel de postare, indiferent de scop, fiind amenințați de către conducerea instituției Filarmonicii, cu deschiderea unui proces în instanță, împotriva noastră. Postările pe această pagină au avut întotdeauna ca și scop, readucerea speranței în vremuri grele prin intermediul muzicii, încurajarea și asigurarea publicului nostru de toată dragostea și aprecierea noastră.A fost o unealtă în vremuri în care nu s-a putut și/sau nu ne-au lăsat să ne manifestăm artistic, altfel. Încheiem această postare spunându-va că ne pare rău, ne-am dori să putem face mai mult, să oferim mai mult, dar nu suntem lăsați. Trăim cu speranța că într-o zi această instituție va fi condusă de cineva care este născut să ofere, cineva care înțelege că muzica e mai mult decât EU-ul personal și interesele financiare proprii, e o altă lume care poate face lumea asta în care trăim mai bună, dacă este folosită și promovată așa cum trebuie și așa cum merită!
Cu deosebită apreciere,Artiștii Filarmonicii Arad.”
este mesajul Artiștilor Filarmonicii dinArad postat pe pagina lor de Facebook.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news