POLITICE

„Pe ultima sută”… Dan Sfărăilă este noul deputat de Arad al USR PLUS, în locul lui Sergiu Vlad

 

Dan Sfărăilă este noul deputat de Arad al USR PLUS

În urma depunerii mandatului lui Sergiu Cosmin Vlad, noul deputat USR PLUS de Arad este Dan Sfărăilă. Acesta a depus ieri jurământul în Camera Deputaților.

În vârstă de 39 de ani, Dan Sfărăilă este căsătorit și tatăl a două fete. S-a născut în orașul Arad și provine dintr-o familie de ingineri, profesie pe care a continuat-o ca absolvent al Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Inginerie, secția Automatizări, promoția 2005. Pe parcursul ultimilor 15 ani a lucrat în mai multe multinaționale din domenii diferite, ocupând funcții de execuție și conducere.

Dan Sfărăilă, deputat USR PLUS: În 2016, alături de câțiva arădeni cu care împărtășesc aceleași valori și aceeași viziune asupra unei societăți sănătoase, am pus bazele filialei USR Arad. 

Aveam atunci și am în continuare convingerea că aleșii publici au o imensă datorie morală față de societate. Orice funcție publică ar trebui asumată în spiritul transparenței, a integrității și a răspunderii în fața cetățeanului, principii care lipsesc unei bune părți din vechea clasă politică.

De câteva zile îmi revine responsabilitatea de a vă reprezenta în Parlamentul României, în calitate de deputat. Desigur, vorbim de o perioadă scurtă, până la preluarea viitoarelor mandate de către colegii mei. 

Doresc însă, în spiritul transparenței mai sus menționate, să vă asigur de buna reprezentare și de susținerea intereselor țării și ale cetățenilor în această perioadă. În acest sens și în cel al continuării mandatului de către viitorii colegi, vă stăm la dispoziție pentru informare, sugestii ori dialog.

Biroul de presă al USR PLUS Arad

Critic Arad, 18 noiembrie 2020 10:50