ȘTIRI

PEDOFILUL electrician penticostal „Nelu Nelu”, din Grădiște, a ajuns, în sfârșit, unde îi e locul… dar a lăsat în urmă niște drame sufletești teribile ce aproape că nu pot fi rezolvate!

 

IONEL Cornel pe numele real, 38 de ani, low profile „Nelu Nelu” pe rețelele de socializare unde urmărește exclusiv pornoșaguri, electrician în „timpul ocupat”, penticostal d.p.d.v. mistic (asiduu, la biserica de pe „Renașterii” zic sursele), locuia în cartierul Grădiște, pe strada Rozelor. De la sfârșitul lunii octombrie, locuiește – tot „low profile”, pentru că (nu știm de ce), cazul nu a fost transmis spre mediatizare (am înțeles bine că „la ordinele doamnei procuror”?) – în Penitenciarul Arad, pe „Maximă Siguranță”.

Polițiștii de la IPJ Arad au reușit să probeze patru fapte din registrul pedofiliei pe care această bestie în salopetă le-a comis, în special, cu precădere, cu repetiție și cu detalii absolut ireproductibile grafic, asupra propriilor săi copii, vecini și colegi de grădiniță și școală ai acestora, rude apropiate – iar judecătorii au dispus arestarea sa preventivă direct în penitenciar. În calculatorul pedofilului au fost găsite peste 300 de filme cu minori în ipostaze sexuale.

Educatoarea de la grădinița copiilor a fost cea care a declanșat scandalul care avea să-l trimită, în sfârșit, în spatele gratiilor pe „Nelu Nelu” din Grădiște… de unde probabil că va ieși altfel decât a intrat… iar copiii au fost dați în plasament la Centrul „Mama și copilul” de pe Udrea… unde se simt cam cum se simte Elena Udrea cu copilul în Costa Rica.
Vom reveni asupra acestui subiect… deocamdată, bine că a scăpat Aradul de un pericol social extrem.

Radu Pandelea, 21 noiembrie 2018 10:09

nelu