PAMFLETE

Geanina Pistru are mai mulți mântuitori!

 

„Peneliștii” ( să rămân și eu în registrul „pesediștii” din capul lor) s-au adunat azi să se laude. Am aflat că au făcut, au dres. Subtil, ne-au transmis și că Falcă le-a dat undă verde „schimbului de generații pentru PNL Arad”. I-a mai prostit o dată pe iepurași. I-a mai făcut o dată să se facă de râs singuri, public. Asta era predictibil iar despre odele liberale despre și pentru ei înșiși puteți să vă convingeți lecturând comunicatul de presă de mai jos.

Ce nu a fost predictibil, nici măcar pentru Falcă, a fost discursul Geaninei Pistru. Un ceva între Stand-Up Comedy și tragedie greacă și care, neștiind ce sentiment să-i stârnească auditoriului având în vedere combinația dintre aceste două specii de artă), a sfârșit în românescul râsul-plânsul. Conform tradiției populare, Sânzienele din PNL Arad au fost îmbrăcate în ii tradiționale, cu buchete de flori, aceste zâne bune ale politicii arădene jucându-și bine rolul. Junii au fost și ei acolo așteptând cu nerăbdare să vadă „al cui sunt alesul?”, și cine i-a visat azi-noapte. Până aici, o piesă banală, jucată pe toate fețele, blândă cu imaginația lipsă a unui tip de IQ. Ceva de care nu este bine să te amuzi. Doar că, microfonul bată-l vina. Și de data asta, microfonul, într-un peisaj idilic, a stricat tot. Mai ales dacă cei din din peisaj sunt „microfono-dependenți” și intră-n sevraj dacă-l văd. Și nu i-a învățat nimeni ( măcar prietenii, dacă nu dușmanii) că dacă nu ești un orator bun, taci. Dacă nu ții minte povești sau bancuri, nu le povesti. Dacă nu ști că există un singur MÂNTUITOR, și El nu-i unul din cei mulți din capul tău și nici din partidul tău sau din armata ta de eunuci cu care te joci, TACI! Măcar TACI! În public, TACI! Bine că n-au vorbit toate!

PS: Poți fi Iala rea în seara asta… am citit comunicatul de mai jos și Sergiu Bîlcea nu te-a pomenit în echipa liberală…

***

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sergiu Bîlcea: „PNL continuă parteneriatul cu arădenii!”

 

În ultimii patru ani, administraţia liberală din Arad a continuat proiectele de dezvoltare şi a continuat să reprezinte interesele arădenilor. Săptămâna aceasta s-a împlinit patru ani de la preluarea mandatelor, un moment în care reprezentanţii PNL au prezentat reperele cele mai importante ale activităţii.

„Este un moment important al schimbului de generaţii pentru PNL, pentru Arad. Domnul Gheorghe Falcă a optat să reprezinte comunitatea în Parlamentul European, dar echipa administrativă, primarul interimar Călin Bibarţ, consilierii municipali au continuat proiectele de dezvoltare. Multe investiţii sunt finalizate sau în curs de finalizare, avem proiecte la început de drum care vor schimba în bine aspectul oraşului.

În aceşti patru ani, am simţit încrederea arădenilor în echipa PNL şi în proiectele administraţiei, aşa cum demonstrează voinţa exprimată la vot, cu ocazia alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale de anul trecut. În ultimii patru ani, liberalii au fost în stradă alături de arădeni atunci când guvernul PSD a tăiat banii de dezvoltare ai Aradului şi atunci când pesediştii au atacat justiţia liberă. PNL continuă parteneriatul cu arădenii, care înseamnă proiecte de dezvoltare, în special finanţate din fonduri europene şi apărarea intereselor oraşului nostru.

Mulţumesc conducerii Primăriei, consilierilor locali, colegilor din PNL pentru eforturile depuse în aceşti ani în interesul arădenilor. Le mulţumesc pentru încrederea de a porni un nou proiect administrativ, în calitate de candidat pentru funcţia de primar, într-o nouă etapă de dezvoltare a Aradului. Sunt convins că în echipă, alături de Gheorghe Falcă, Iustin Cionca, Călin Bibarţ şi ceilalţi colegi, vom câştiga alegerile locale şi parlamentare din acest an şi vom da Aradului o administraţie puternică, eficientă, capabilă să continue schimbările pozitive în oraş”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

24.06.2020 Departamentul de Comunicare al PNL Arad

 

Sasha Romanov, 24 iunie 2020 7:36

bilant