CAMPANII

Pentru că are (de) unde – Eusebiu Pistru a dat de băut simpatizantelor ALDE

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Organizația ALDE Arad a sărbătorit Mărțișorul printr-o întâlnire festivă cu membrele de partid. Peste 150 de doamne și domnișoare au participat la evenimentul organizat de către deputatul Eusebiu Pistru, președintele Organizației Județene ALDE. A fost o întâlnire informală, în care nu au lipsit florile, voia bună și mărțișoarele.

În alocuțiunea sa, Eusebiu Pistru a subliniat, din nou, importanța vitală a femeilor în viața socială, economică și politică, punând accent pe o mai mare reprezentativitate feminină în structurile decizionale ale Alianței Liberal Democrate. Deputatul a reiterat faptul că ALDE Arad se dorește a fi prima forță politică de dreapta din județ și municipiu, o structură politică deosebită, punând accent pe pozitivism și relaționarea corectă între membrii săi și cu celelalte forțe de pe eșichierul politic.

ALDE Arad își continuă turnura politică ascendentă, atât în ceea ce privește situarea în sondajele de opinie, cât și în dezvoltarea organizatorică, pregătindu-se de a deveni principalul exponent al liberalismului real. Programul politic și economic, de sorginte pur liberală, garantează dezvoltarea economico-socială a României, a județului Arad și a tuturor locuitorilor săi.

Critic Arad, 7 martie 2018 2:36

alde4alde3alde2alde1