joi, august 11, 2022

(Pentru că suntem incapabili și n-am fost cuminți) ne-au trimis inspectori – și șef, și adjunct – de la Timișoara

Comisarul-șef de poliție Dan Stoicănescu, adjunct la IPJ Timiș, va fi noul șef al IPJ Arad, iar noul adjunct al IPJ Arad va fi comisarul-șef Turnagiu Florin. Cei doi sunt împuterniciți prin ordin de ministru pe funcții pentru o perioadă de trei luni, începând cu data de 1 iulie.

Dan Stoicănescu a mai fost împuternicit și la conducea IPJ Timiș, în perioada în care comisarul-șef Alin Petecel a fost mutat de la IPJ Timiș, la IPJ Dolj, iar apoi la conducerea IPJ Arad – ulterior Petecel revenind pe funcția de inspector șef la Timiș cu gradul de chestor de poliție.

Tot de la IPJ Timiș va veni și noul adjunct al Poliției Arad,

după ce comisarul șef Ioan Tamaș s-a pensionat cu data de 1 iulie și s-au dus „lupte pentru putere” în cele mai caraghioase moduri.

Noul adjunct al IPJ Arad va fi comisarul-șef Turnagiu Florin, care părăsește funcția de șef peste Serviciul Rutier din cadrul IPJ Timiș și care, de asemenea, e „specializat în împuterniciri” – în anul 2020, pentru o perioadă de timp, comisarul șef Turnagiu Florin fiind detașat la conducerea IPJ Caraș-Severin.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news