Acasă ȘTIRI Percheziții domiciliare și la o entitate publică din GHIOROC, într-un caz de...

Percheziții domiciliare și la o entitate publică din GHIOROC, într-un caz de ÎNȘELĂCIUNE și UZ DE FALS privitor la „PENSIONĂRI pentru limita de vârstă”

„La domiciliul uneia din persoanele cercetate, în localitatea Ghioroc, au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1.665 de litri de țuică și mai mult de 5.000 de litri de vin”

0

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Percheziții ale polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii S.I.C.E., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad (FOTO), au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, dintre care unul la o entitate publică, și 3 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

Din investigațiile afectuate a reieșit că, începând cu anul 2009, prin folosirea de înscrisuri false, mai multe persoane ar fost întocmit dosare de pensionare pentru limita de vârstă.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie și sume de bani. La domiciliul uneia din persoanele cercetate, în localitatea Ghioroc, au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1.665 de litri de țuică și mai mult de 5.000 de litri de vin, urmând a se continua ceretările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal, de produse din alcool peste limita prevăzută de lege, conform art. 452 lit. H, din Legea 227/2015, privind codul fiscal.

Cerectările continuă pentru stabilirea prejudiciului adus Casei Județene de Pensii și luarea măsurilor legale care se impun.

Biroul de presă al IPJ Arad

Exit mobile version