luni, februarie 6, 2023

Percheziții într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

 

Polițiștii Orașului Lipova împreună cu cei ai Serviciului Arme, Explozibili, Substanțe Periculoase, au pus în executare la data de 14 ianuarie a.c., două mandate de percheziție domiciliară la imobile situate în orașul Lipova, județul Arad, aparținând unui bărbat de 62 de ani, din aceeași localitate, cercetat într-un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma activităților desfășurate au fost descoperite o armă letală de vânătoare, calibrul 16 mm, fără autorizație, două cutii conținând 93 de petarde cu inscripția K0203 și o cutie cu 8 petarde cu inscripția FS3.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în cauză extinzându-se cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii stări de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news