Percheziții la Sântana. Vizate au fost persoane bănuite de contrabandă cu țigarete, articole pirotehnice și cafea

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Inspectoratul de Poliție Județean Arad]

Polițiștii Orașului Sântana, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic și ai Biroului de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza localității Sântana.

La data de 28 decembrie 2017, polițiștii au desfășurat 6 percheziții la domiciliile/reședințele a 3 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 50 și 67 de ani, de pe raza localității Sântana, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse accizabile.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 24.100 țigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător și 14 pachete de cafea de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 1.021 articole pirotehnice (petarde), deținute fără drept.

Produsele indisponibilizate, în valoare totală de peste 15.000 de lei, urmau a fi comercializate pe raza localității Sântana, atât prin intermediul unor societăți comerciale cât și în piețele din localitate.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a persoanelor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Activități Speciale.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy