joi, decembrie 1, 2022

Perechea formată de Marius Copil și Nick Kyrgios s-a retras înaintea meciului cu austriecii Oliver Marach și Jurgen Melzer

 

Nick Kyrgios, a încheiat conturile cu proba de simplu, învins fiind sâmbătă de rusul Andrei Rublev. Acest lucru l-a determinat se pare pe capriciosul jucător să se retragă din proba de dublu.

Perechea formată de Marius Copil și Nick Kyrgios s-a retras înaintea meciului cu austriecii Oliver Marach și Jurgen Melzer, (a 16-a pereche favorită la câștigarea turneului), confruntare din turul 2 al probei de dublu masculin de la US Open, programată noptea trecută. Australianul a decis să nu joace invocând o accidentare la cot, oferind austriecilor biletele pentru un loc în optimi. Arădeanul are satisfacția că a ieșit învingător în primul tur da dublu chiar de pe Arthur Ashe  cel mai mare stadion de tenis din lume, cu o capacitate de 23.771 de locuri. Este cu peste 6.000 de locuri mai mare decât a doua arenă folosită pentru sportul alb, O2, din Londra, care poate primi 17.500 de spectatori. Fanii tenisului s-au enervat foarte tare după ce ”copilul rebel” al tenisului l-a lăsat cu ochii în soare pe tenismenul arădean. Așa cum se știe arădeanul s-a oprit în turul secund și ăn proba de simplu, învins fiind în trei seturi de francezul Gael Monfils dar s-a ales cu o sumă substanțială. Turneul de la Flushing Meadows oferă de mulți ani cele mai mari premii, iar în acest an ajunge la cifre halucinante. Fondul total de premiere al turneului este de 57 de milioane de dolari, iar învingătorii vor încasa câte 3,85 milioane de dolari. Și în acest an se acordă premii egale la masculin și feminin.

Ultimele Știri

Related news