miercuri, august 17, 2022

Piroș Security a ratat prezența în finală

Heniu Prundu Bârgăului – Vulpițele Galbene Roman 8-0

Au marcat: Edvina Ciontos (19), Andreea Laiu (24, 27, 44), Paula Madalina Boros (48), Alexandra Hornea (62), Diandra Jean (76), Mihaela Purcil (78)

Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României la fotbal feminin, a trecut cu 8-0 de Vulpițele Galbene Roman, singura echipă din eșalonul secund care a reușit să ajungă până în semifinalele actualei ediții a Cupei României.

Pentru Heniu Prundu Bârgăului este a doua prezență în finala Cupei României. Bistrițencele au mai ajuns în ultimul act al competiției în 2018, dar au fost învinse de CSȘ Târgoviște, scor 3-0.

Piroș Security Arad – Universitatea Olimpia Cluj 0-3

Au marcat: Mihaela Ciolacu (penalty) și Carolina Țabur (2 goluri)

În cealaltă semifinală s-au înfruntat Piroș Security Arad și U Olimpia Cluj. După ce în weekend s-a impus cu 4-0 în ultima etapă a campionatului, echipa antrenată de Iulian Szekely le-a învins din nou pe arădence, de data aceasta cu 3-0.

U Olimpia Cluj va lupta astfel pentru al doilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit titlul de campioană pentru a zecea oară în istorie. Ultima oară când gruparea ardeleană a reușit eventul a fost în 2017.

Heniu Prundu Bârgăului și U Olimpia Cluj se vor întâlni în marea finală pe 6 iunie, de la ora 13:00, pe Stadionul „Francisc von Neuman” din Arad!

Începând de astăzi, puteți achiziționa online, pe bilete.frf.ro, tichete pentru acest joc. În faza finală se vor întâlni Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României, și Universitatea Olimpia Cluj, campioana en-titre.

Prețul unic al unui bilet este de 10 RON. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în stadion, însă și datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal!

Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor, procedura de achiziționare a biletelor include mai mulți pași enumerați mai jos.

În primul rând, la acest joc pot asista doar:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Testele se vor efectua doar în laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății!

Sursa frf.ro

Ultimele Știri

Related news