marți, iulie 5, 2022

Pistolarii de la CSM Arad au pus monopol pe TITLURILE de JUNIORI! Daria Haristiade şi Luca Joldea sunt tripli CAMPIONI NAȚIONALI și trag la EUROPENE

 

Daria Haristiade şi Luca Joldea au fost cei mai buni pistolari ai delegaţiei CSM-ului arădean la finala Campionatului Naţional de juniori I, probe de aer comprimat, de la Bucureşti.

Joldea a devenit campion naţional la masculin, cu 568 de puncte şi un punctaj de 232,9 în finală, în vreme ce Haristiade s-a impus şi ea în proba de aer comprimat a junioarelor, cu o performanţă de 565 de puncte. Cei doi şi-au mai trecut în cont câte două titluri naţionale: Joldea cu echipa masculină, din care au mai făcut parte Mihnea Baltă şi Csaba Leszay, iar Haristiade alături de echipa feminină, pentru care au mai tras Alesia Vlai şi Iulia Bagi. CSM Arad a mai contabilizat o medalie de aur şi la dublu mixt, prin Haristiade şi Joldea (foto, premiere). Practic, clubul arădean a pus monopol pe titlurile naţionale la nivel de juniori, câştigând toate probele, două la individual, două pe echipe şi una la dublu mixt. Alte clasări bune au obţinut Baltă şi Vlai, locul 6 la dublu mixt, tot ei clasându-se pe poziţia a şaptea la individual.

Tripli campioni naţionali, Haristiade şi Joldea trag la Europene!

În finalele seniorilor, pe a treia treaptă a podiumului a urcat echipa feminină a CSM Arad, formată din Daria Haristiade, Alexandra Buda şi Laura Ignat. La individual, Haristiade a fost aproape de medalie, clasându-se pe locul 4 (568 pct., 189,4 finală), aceeaşi clasare obţinând-o şi antrenorul-sportiv Gheorghe Pop (559 pct., 192,3 finala). Antrenorii pistolarilor arădeni sunt Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan. Altfel, Daria Haristiade şi Luca Joldea pleacă săptămâna viitoare la Wroclaw, în Polonia, la Campionatele Europene, însoţiţi de antrenorul Gheorghe Pop. Ambii pistolari arădeni vor concura la juniori, proba de pistol 60 de focuri, atât la individual cât şi la dublu mixt. „Sper să îşi menţină amândoi rezultatele bune din acest început de an. Daria se află pe un trend ascendent faţă de anul trecut, iar Luca are şi el cifre constante bune”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Pop.

Ultimele Știri

Related news