CAMPANII

PNL Arad l-a pus pe Cristi Feieș să iasă-n fața sebișenilor cu „reabilitarea drumului Minead – Ignești”… ca să-l reabiliteze cumva

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Cristian Feieș: „Drumul ce trece prin satele Minead și Ignești va fi reabilitat!”

În ședința extraordinară de miercuri a fost aprobată declasarea DJ 793C sectorul de la km 0+000-8+200  DJ 793 (Sebiş) – Igneşti – Minead – DJ 792B (Buhani),  din categoria funcţională a drumurilor judeţene şi încadrarea acestui drum în categoria funcţională a drumurilor comunale cu denumirea de DC 16 km 0+000-8+200 tronson DJ 793 (Sebiş) – Igneşti – Minead – DJ 792B (Buhani). Trecerea din domeniul public al Județului Arad s-a făcut la solicitarea Consiliilor Locale ale orașului Sebiș și comunelor Ignești și Dezna.

„După un an de zile de tărăgănări, am reuși să convingem consilierii județeni PSD să voteze un proiect foarte important pentru zona Sebișului! Vă mulțumesc tuturor cetățenilor care m-ați sprijinit în acest proiect, dar și consilierilor județeni PNL care au susținut încă de la început această schimbare de încadrare, pentru a putea oferi și localnicilor din zonă un drum de calitate bună” – a declarat consilierul județean PNL Cristian Feieș.

Următorul pas este întocmirea protocoalelor de predare-primire între Consiliul Județean Arad şi Consiliul Local al oraşului Sebiș, Consiliul Local Dezna şi Consiliul Local Ignești, a inventarului drumului în cauză.

Critic Arad, 7 iunie 2019 10:13