luni, martie 27, 2023

Doi POLIȚIȘTI LOCALI au fost BRUSCAȚI de un arădean… mai bătăuș decât ei

 

Doi polițiști locali de la „Ordine Publică” ce aveau ca  sarcină de serviciu verificarea purtării măștii în spațiile închise și deschise au descins astăzi într-o benzinărie din Arad și s-au luat… de cine nu trebuia: probabil cel mai supărat om pe care-l puteau găsi la ora aia într-o benzinărie – „nu purta masca – sau o purta necorespunzător” conform surselor noastre.

Acesta i-ar fi îmbrâncit și pălmuit pe cei doi, iar „unul dintre ei a alunecat pe podeaua umedă și s-a lovit la cap” (o variantă care circulă) sau „și-a luat un capac și… somn!” (cealaltă variantă) – camerele video, în orice caz, au înregistrat tot (nu dăm nici numele, nici locația benzinăriei, că vrem noi s-o vedem primii).
Polițistul local, astfel rănit, a fost transportat la spital, iar „ciumegul fără mască” (pe care nu-l cunoaștem… dar nu-i târziu!), la Poliția-Poliție, unde probabil se va alege cu un dosar penal (la mai bine de 50% din targetul nostru de cititori ne pare rău pentru asta).

Asta pentru că G.C. și L.F. (ne limităm la inițiale pentru că… poate au copii) – acești „vajnici apărători ai  orașului împotriva inamicului nevăzut-necunoscut” sunt cunoscuți ca un cuplu de „locali care bat”… unul are și „centura neagră la ceva cu bătaie”… (sursă din mediul poetic al PLA) și au câteva evenimente la activ destul de celebre: o dată l-au bătut pe „Mânuță” (dacă nu-l știți, lăsați-o așa) la propriu și o altă dată – mai importantă – cel bătut azi l-a bătut pe însuși Toma: Adrian Toma, directorul DGPLA… „verbal, dar l-a bătut rău: Toma a vrut să-l trimită la Circulație iar el i-a ținut un discurs foarte impetuos în care i-a explicat că el nu-i om de dirijat circulația – el e bun pe Ordine Publică” (sursă din mediul intelectual al Poliției Locale Arad).

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Sa o lase mai moale, nu cu atat entuziasm se aplica regulile, cu mult mai mult BUN SIMT, in aceste perioade tulburi sa se comporte mai civilizat, sunt ANGAJATII NOSTRII, nu dusmani…

Comentariile sunt închise.