sâmbătă, martie 25, 2023

[email protected] ARAD – despre CARTEA-BOMBĂ scrisă de un medic și antropolog arădean, care are curajul să analizeze critic ceea ce a cercetat o viață… cu pandemie cu tot

Avem în față prima CARTE CRITICĂ despre PANDEMIA DE COVID-19 – un prim volum însumând 700 de pagini scris de o persoană pe cât de credibilă, pe atât de avizată pentru a scrie cărți cu asemenea miză: medicul veterinar cu doctorat în antropologie medicală  Alexandru Paul – arădean la origini, revenit acasă după o viață și carieră petrecute în aproape fiecare oraș mare din România o personalitate din ce în ce mai frecventată de mass-media naționale și cu prilejul unor conferințe pe exact tematica abordată în cărțile, studiile și, mai ales, cercetările sale.
Desigur… de la această carte i s-au „tras” invitațiile…

„Vaccinarea anticovid – verdict: CRIMĂ!” 

Mai explicit decât atât nu se poate. Nici mai provocator. Mă gândeam, în timp ce o frunzăream, că, la modul pragmatic, cu atâta ne-am ales ca urmare a terminării PANDEMIEI ăsteia: că putem scrie liberi despre ea… fără să ne trezim cu izoleta la ușă.

Cartea este o premieră internațională, conform documentației autorului, ieșită din tipografie  în luna august, 2022… cu greu (cunoaștem cu toții circumstanțele), cu o prefațată semnată de prof.dr. Tudorel Butoi și cu o postfață de acad. Constantin IONESCU-TÂRGOVIȘTE – ambele flatante, ambele cinstite!

Iată justificarea filosofică a autorului în ceea ce privește curajosul său demers:

 

Vorbim despre toate acestea în PODCASTUL pe care, cu acest prilej, îl și inaugurăm, avându-i ca și co-invitați pe avocații Sebastian Kaiser-Popa și Bogdan Ionescu, de la Baroul Arad.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Ultimele Știri

Related news