luni, februarie 6, 2023

Poliția Locală s-a plasat la pândă pe „cea mai frecventată trecere nepermisă din Arad” și a umplut Fortuna de amenzi [FOTO]

 

Peste 40 de amenzi contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice au dat azi-dimineață polițiștii locali, pândindu-i pe cei care practic își riscă integritatea fizică trecând din stația de tramvai direct în gangul de la Fortuna.

[INFORMARE DE PRESĂ]

Astăzi, 08.11.2017, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au acționat în zona Fortuna și pe Calea Aurel Vlaicu, în vederea constatării și sancționării pietonilor pentru nerespectarea normelor rutiere care reglementează circulația pe drumurile publice (pietonii au fost sancționați pentru traversarea drumului public prin loc nepermis).
Aceste acțiuni au fost realizate în scopul responsabilizării și disciplinării pietonilor, pentru a evita producerea unor evenimente rutiere nedorite și totodată pentru a proteja spațiul verde.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

4 COMENTARII

  1. S-au colectat bani din amenzi,ok.Cersetorii de pe carosabil,care ne agreseaza la semafoare,cand vor fi „colectati”?Ei nu comit o contraventie?

Comentariile sunt închise.